Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 квітня 2023, 04:11
567
3

Юрій ВІРТ: «Вірю, що Верес зможе залишитися в УПЛ»

Команда перебуває у кризі

| Оновлено 22 квітня 2023, 04:11
567
3
Юрій ВІРТ: «Вірю, що Верес зможе залишитися в УПЛ»
ФК Верес. Юрій Вірт

Наставник «Вереса» Юрій Вірт упевнений, що навіть серія з десяти матчів без перемог не завадить команді зберегти місце в елітному дивізіоні чемпіонату України.

- Юрію Миколайовичу, матч з Металістом став десятим поспіль, в якому команда не зуміла виграти. Як це впливає на психологічний стан команди? Як обговорюєте це всередині колективу?

- Такий результат не додає нам оптимізму. Ми багато про це говоримо. Я закликаю команду не звертати увагу на статистику, а натомість наполегливіше працювати над собою. Ми всі розуміємо, що смуга невдач зрештою закінчиться. Я бачу, що команда працює над собою, футболісти наполегливо займаються на тренуваннях. Всі хочуть залишити цю серію невдач позаду. Ці фактори – вселяють оптимізм.

- Ви часто згадуєте проблему відсутності глибини складу. Немає ротації, немає конкуренції. Чи можна було передбачити це у січні? Ви підписали усіх, кого хотіли? Чи були певні перешкоди для якісної доукомплектації?

- Так, глибина складу залишає бажати кращого. Травми, дискваліфікації. Коли одночасно випадає п’ять-шість футболістів – це серйозна проблема. Доводиться шукати внутрішні резерви. Зараз я свідомий того, що взимку потрібно було шукати додаткове посилення. Але от чесно – не було таких футболістів, кого б ми могли запросити і не запрошували.

Тут важливу роль грає і фінансова складова. Для солідного посилення потрібні великі кошти. Тому робили ставку на наявних виконавців. А більш акцентовану трансферну кампанію планували здійснити вже влітку. Так, зараз я розумію, що треба було ще доукомплектовувати команду. Зараз нам дуже не вистачає флангових захисників, наприклад. Тим не менше, я вірю, що з тими футболістами, які в нас є – ми зможемо залишитися в УПЛ.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Yanker8888888888
Но,это не точно 
Spaceman
Давно пора тренера мінять.. Про що думають акціонери?