Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
415
14

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Важливо, щоб у рф не було доступу до олімпійських майданчиків»

Президент України – про зустріч із мером Парижа

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Важливо, щоб у рф не було доступу до олімпійських майданчиків»
Офіс Президента. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський розповів про зустріч з мером Парижа Анн Ідальго, яка підтвердила, що не бачить місця для представників держави-агресора на Олімпійських іграх 2024 року.

«Сьогодні зустрівся з мером Парижа пані Анн Ідальго. Мав честь вручити їй спеціальну відзнаку України для столиці Франції, відзнаку міста-рятівника. Париж став одним із найбільших центрів сили для України у Європі – в усіх сенсах. Хочу особливо відзначити допомогу в захисті нашої енергетики. Саме у столиці Франції відбулась конференція формату, як її назвали, «енергетичний Рамштайн». Париж акумулював для України вагому підтримку обладнанням для енергетики, надає соціальну та гуманітарну підтримку. Я дякую всім французам, усім парижанам, Президенту Франції Макрону за незмінну увагу до України, за лідерство. А особливо хочу відзначити абсолютно принципову й таку співзвучну українській позицію пані мера Парижа щодо захисту олімпійського руху від російської ідеологізації, від пропаганди.

Очевидно, що держава-терорист буде робити все, щоб виправдати себе через спорт або щоб використати міжнародний олімпійський рух на підтримку своєї агресії. Саме тому важливо, щоб, поки триває агресія, російська держава не мала жодного доступу до спортивних, олімпійських майданчиків. Зокрема, до паризького майданчика – саме це місто прийматиме Олімпіаду 2024 року. Пані мер Парижа сьогодні ще раз підтвердила, що не бачить місця для представників держави-агресора в Парижі, поки триває агресія. Це чіткий, важливий сигнал, дякую за нього. Було б добре, щоб саме такі сигнали чули в Міжнародному олімпійському комітеті, де поки що, на жаль, особиста вигода окремих бюрократів домінує над олімпійськими принципами», – сказав Зеленський.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Каріма БАЄВА – про загиблого сина: Найважливіше те, що їхня справа живе
Війна | 24 квітня 2024, 13:48 0
Каріма БАЄВА – про загиблого сина: Найважливіше те, що їхня справа живе

Sport.ua разом із фондом «Трибуна Героїв» вшановує пам'ять футбольних фанів, які загинули на війні

Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа
Футбол | 25 квітня 2024, 21:40 3
Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа

Тренер розраховує на Андрія в Лізі чемпіонів

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Zdolaemo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Важно - это когда все граждане Украины находяться в равных условиях!!!
А не так как сейчас - хромой, больной или инвалид - пофиг, держи повестку и сразу же с нами поехали в больницу для прохождения самого "честного" медосмотра. А в это же время сыновья, родственники, кумы депутатов, а так же тех кто имеет влияние в Украине повестки вручать запрещено. Они оказывается то не граждане Украины (до войны были гражданами, а тут резко поменяли гражданство), то в хоре где-то поют, то еще что-то... Почему Арестович, этот псевдо аналитик может выехать в Италию, а другие нет? И таких примеров тьма!
А дальше будут закручивать гайки еще сильнее! Вот увидите. Будем в ДИЕ повестки  получать и это будет считаться, что мы дали свое согласие (как бы расписались в получении).
Дело не только в повестках. Какого-то ушлепка, который получил 1000 грн за то, что сдал позиции военной части садят на 15 лет. А людей, которые годами вели подрывную деятельность целостности страны оставляют в депутатах и платят довольно таки приличную зарплату? 
Одно дело ролики с серьезным лицом выпускать, а другое - на деле показывать что закон один для всех! И я не виню Зеленского, всем сейчас тяжело, но все же это высказать нужно было...
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил