Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Рома
20.04.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 4 : 1
Ліга Європи
|
1085
0

МОУРІНЬО: «Вони добре впоралися з чудовою командою, але ми були сильнішими»

Головний тренер «Роми» – про камбек у матчевому протистоянні проти «Феєнорда» у 1/4 фіналу ЛЄ

МОУРІНЬО: «Вони добре впоралися з чудовою командою, але ми були сильнішими»
Getty Images/Global Images Ukraine. Жозе Моуріньо

У четвер, 20 квітня, відбувся матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи між клубами «Рома» і «Феєнорд». Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь римлян (перший поєдинок виграли нідерландці – 1:0).

Команда Жозе Моуріньо у матчі-відповіді вдома лише на останніх хвилинах основного часу врятувалася від вильоту завдяки голу Пауло Дібали на 89-й хвилині, а потім двома голами в овертаймі дотиснула «Феєнорд».

Головний тренер римлян Жозе Моуріньо прокоментував перемогу своїх підопічних:

«Команда дуже добре зіграла у матчі, в якому було складно грати та керувати ситуацією. Гол Дібали не допоміг сильно повернутися в гру, як і травма Вейналдума не допомагала керувати грою. Суперники добре впоралися з чудовою командою, але ми були сильнішими. Я маю достатньо досвіду, щоб зрозуміти роботу, яку я роблю. я врівноважений. Я перебуваю в тій фазі, коли гравці та вболівальники важливіші. Я намагаюся дарувати радість уболівальникам та допомагати хлопцям рости. Я впевнений, що незалежно від результату, уболівальники пішли б додому задоволеними за команду. Ми маємо обмеження, але ця команда – сім'я».

Капітан «Роми» Лоренцо Пеллегріні:

«Мушу сказати, що емоції почалися ще до матчу. Ви знаєте, що ви повинні перемогти для цих людей, які віддають усе для нас, а отже, ми повинні віддати все для них».

Форвард «Роми» Пауло Дібала:

«Коли вони забили, я трохи злякався – але ми зрівняли рахунок, а потім виграли у додатковий час. Ми всі хочемо перемогти. У тренера неймовірний менталітет. Він сказав нам, що гра буде такою. Ця команда знає, що означає перемагати в Європі, вони мають менталітет. Залишилося всього кілька ігор, тому сподіваємося продовжити в тому ж дусі і вивести «Рому» у фінал. Мрію про фінал проти «Ювентуса»? Я не знаю... Вони грають проти «Севільї», складної команди, яка добре знає цей турнір. Але спочатку нам треба перемогти: це буде складний півфінал проти Леверкузена, і, сподіваюся, ми подумаємо про фінал».

Захисник «Роми» Джанлука Манчіні:

«Фанати завжди були особливими, а «Рома» – родина. Фанати віддають усе, і ми намагаємося робити те саме. Дуже приємно вийти на поле та побачити цих уболівальників – вони надають нам додаткового імпульсу. Ми повинні зробити все можливе для них та для нас, щоб отримати результати. Коли вся ситуація така, значить, це сім'я».

Захисник «Роми» Леонардо Спінаццола:

«Це була справді фантастична ніч. Ми дуже раді продовжити: це ще один півфінал для нас, і це буде добрий матч проти такої великої команди, як Леверкузен. Щоразу на цьому стадіоні ці люди дають нам великий поштовх, і ми можемо тільки їм подякувати».

Події матчу

109’
ГОЛ ! М'яч забив Лоренцо Пеллегріні (Рома).
101’
ГОЛ ! М'яч забив Стефан Ель-Шаараві (Рома).
89’
ГОЛ ! М'яч забив Пауло Дібала (Рома).
80’
ГОЛ ! М'яч забив Ігор Пайшао (Феєноорд).
60’
ГОЛ ! М'яч забив Леонардо Спінаццола (Рома).
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.