Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 квітня 2023, 22:00
2170
7

Арсенал – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 21 квітня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 21 квітня 2023, 22:00
2170
7
Арсенал – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікель Артета

21 квітня на «Емірейтс» пройде матч 32-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться із «Саутгемптоном». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Арсенал

Клуб у березні по пенальті поступилися в 1/8 фіналу Ліги Європи лісабонському Спортингу. Причому програли португальцям удома, відкривши рахунок. Це був останній турнір, окрім АПЛ, у якому брали участь каноніри. Але таким чином Зінченко та компанія максимально розвантажили собі календар фінішної прямої – буде лише Прем'єр-Ліга. Бентежило тільки те, що підопічні Артети часто здувались наприкінці, досить згадати перипетії річної давнини. І без осічок не обійшлося і цього разу. Розгромивши Лідс, після цього червоно-білі примудрилися розгубити перевагу в 2 голи з Ліверпулем, і лише завдяки сейвам Ремсдейла зовсім не програли червоним. Неймовірно, але картина повторилася з Вест Гемом: знову втратили перевагу у 2 м'ячі.

Саутгемптон

Команда трохи більше року тому отримала нарешті не лише нового, а ще й амбітного та щедрого власника. Начебто Драган Шолак все робив правильно, не шкодуючи коштів, але не роблячи різких змін. Але при цьому 2022/2023 став часом, коли не виходило практично нічого, окрім кубкового формату (але й у ньому все закінчилося у півфіналі максимум). Звідси і відставки, спочатку Ральфа Хазенхюттля, потім Натана Джонса. Загалом, до весни вже змирилися, і Рубен Сельєс приходив просто так-сяк закінчити сезон. Але за маловідомого іспанця вдалося видати кілька яскравих успіхів, розпочавши з 1:0 з Челсі в дебютному поєдинку. Але імпульсу, здається, надовго не вистачило. Квітень розпочався з поразок – 0:1 з Вест Гемом, 1:4 з Манчестер Сіті, що відкотило святих на останнє місце.

Статистика особистих зустрічей

Минулого календарного року Саутгемптон не програвав столичному гранду – 1:0 та 1:1. Втім, обидва рази поєдинки проводились на Сент-Мері.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на легку перемогу Зінченка та компанії. Ставимо на фору -2 голи на господарів арени з коефіцієнтом - 1,94.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил