Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 19 квітня 2023, 01:23
4224
14

Аріна СОБОЛЕНКО: «Усвідомлюю, що я нічого поганого Україні не зробила»

Друга ракетка світу – про ненависть до неї з боку українців

| Оновлено 19 квітня 2023, 01:23
4224
14
Аріна СОБОЛЕНКО: «Усвідомлюю, що я нічого поганого Україні не зробила»
Getty Images/Global Images Ukraine. Аріна Соболенко

Друга ракетка світу Аріна Соболенко, яка дуже любить самопроголошеного президента білорусі александра лукашенка, поділилася думкою про війну, яка розв'язала росія на території України:

– Минулого року ви говорили, що після нападу росії на Україну ви іноді відчуваєте атмосферу ненависті. Чи змінилося це зараз, чи це все та ж атмосфера?

– Безумовно, я відчуваю багато дивних поглядів у мій бік і, мабуть, ненависть з боку деяких людей. Але тепер я усвідомлюю, що я нічого поганого Україні не зробила і взагалі нічого не зробила. Є люди, які не люблять мене тільки тому, що я народилася в білорусі. Це нібито їхнє рішення, і я не можу це контролювати. Звісно, це не найкраще почуття, коли тебе ненавидять люди за те, що ти, по суті, нічого не робиш, але так уже склалося.

– Ви заявляли, що не маєте жодного відношення до політики. Але наприкінці березня був виступ лідера вашої країни, де він кілька разів згадав вас у контексті політики. Чи може це якось зашкодити вашому іміджу в роздягальні, у спілкуванні з іншими гравцями?

– Ви маєте на увазі, що він згадав мене у своєму виступі?

– Він згадував вас у тому плані, що розповідав про те, як ви грали в Маямі, про те, що ви програли Кирсті тощо. З огляду на те, що це була політична ситуація, просто цікаво, чи можуть ці слова нашкодити вам, наприклад, вашому іміджу в роздягальні з іншими гравцями?

– Я впевнена, що це не допомагає. Я не знаю, що сказати, тому що, знову ж таки, він може коментувати мою гру, він може коментувати все, що захоче. Повторюся, я не маю жодного відношення до політики. Я просто спортсменка. Так, я з білорусі, і я просто намагаюся зробити все можливе у своєму виді спорту. Просто намагаюся зосередитися на собі. Якщо українці ненавидітимуть мене ще більше після його виступу, то що я можу зробити? Якщо вони почуватимуться краще, ненавидячи мене, я буду рада допомогти їм у цьому. Вони можуть це робити. Якби я могла зупинити війну, я б це зробила, але, на жаль, це не в моїй владі й не під моїм контролем. Я просто намагаюся менше сидіти в інтернеті, щоб не бачити нічого подібного. Я хочу зосередитися на собі, на своїй грі й не впадати в депресію через цю ситуацію.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Валерий Стебловский
Ця дилда голосувала за свого диктатора, самопроголошеного президента. Вона отримувала від нього нагороди. А тепер включає аполітичність. Не віримо і не пробачимо. І нічого гарного не побажаємо.
Elis
Боже, дай цим недолугим хоч одну звивину!🙏 
Може, якраз вся проблема в тому, що ти нічого не робиш і не зробила? Може, час вже хоч щось зробити?!! 
Я не розумію: ти відчуваєш атмосферу ненависті, ну то підійди запитай, підтримай, скажи хороші слова, запитай чим конкретно можеш допомогти, допоможи. Може наша тенісистка взагалі про тебе не думає, може в неї рідні в цей момент під обстрілом. 
Як же можна бути такою самозакоханою егоїсткою, вже мовчу, що мозку там лише горошина, а емпатія відсутня, як явище. 
Анна Савоськіна
Он дивишся та цю тьотю коняку і жодних позитивних емоцій воно не викликає де б воно не народилося, а своїми тупими коментарями тільки хоче більше привертати до себе нещасної увагу бо самохакоханість цієї чмоні зашкалює. Як друкуєте статті про оце нікому не цікаве то хоч фото не друкуйте ...
Василий Гредюшкин
Тупая  дура   или прикидывается?Она не может не  понимать  что  с ее  страны  ракеты  убивают  украинцев   ..
GloryUkraine
Хай прокоментує ця потвора  ракетні атаки по Украіні з територіі білорусії.
олег инкогнито
Нічого не бачить нічого не чує
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sashamar
Вада української позиції в тому, що ми розглядаємо лише напад на Україну у відриві від решти. Адже сусіди не від учора, не від 24 лютого і не з 2014 року терористи, набагато раніше. Просто раніше воно нас не торкалося.Соболенко не може зрозуміти причинно-наслідковий ланцюжок, там інтелект на пиці написаний. А ми повинні. Нема її прямої вини перед Україной, це правда, нема кейса для Гааги. Але вона підтримувала диктатора, коли той вбивав політичних суперників. Підтримувала і тоді, коли він розгорнув терор проти свого народа, що кінець кінцім і призвело до ракет і вторгнення в Україну з білоруської території.Так, нема кейса для Гааги. Але сподіваюсь, що її судитиме білоруський народ разом з Нєдосєковим, Домрачевой, Алімбековой та іншими лукашенківськими підстилками.
Віталій Ткачук
А люди, котрі загинули після ракетних ударів з території білорусі, щось погане зробили? Діти? Навіщо вмикати тупу вівцю? 
Sashamar
Щодо білоруських спортсменів є дуже добрі джерела: ЧестнОК (Youtube) і Трибуна. Там і про війну і про протести 20-го року і багато чого іншого. Рекомендую.