Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 квітня 2023, 17:33
242
0

Сімоне ІНДЗАГІ: «З Бенфікою буде складна гра, вони багато бігають»

Тренер «Інтера» – про матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 19 квітня 2023, 17:33
242
0
Сімоне ІНДЗАГІ: «З Бенфікою буде складна гра, вони багато бігають»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сімоне Індзагі

Головний тренер «Інтера» Сімоне Індзагі поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти «Бенфіки» (19 квітня, перший матч – 2:0):

«Це другий тайм дуже важливої гри. Ми починаємо з перевагою, але розуміємо силу «Бенфіки», це буде складна гра. Бути в четвірці найкращих у Європі – це велике досягнення. У чемпіонаті ми зараз не в такій хорошій ситуації, як у кубкових турнірах. У «Інтера» є проблеми з результатами, але не з грою. Зараз ми повинні зосередитися на «Бенфіці», бути єдиними і грати інтенсивно, тому що «Бенфіка» багато бігає.

Чутки про моє звільнення? Тут нічого дивного. Нехай краще пишуть про мене, ніж про моїх підопічних. Критика змушує працювати старанніше. Чемпіонат дається нам непросто, але ще є можливість відігратися. Зараз ми повинні ізолюватися від цього і подарувати фанатам класну гру.

Наші форварди повинні зберігати спокій. Справжньою проблемою була б відсутність гольових моментів, але в нас вони є. Один епізод може повністю змінити ситуацію для них. Заключні тренування допоможуть мені вибрати стартовий склад на завтра».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.