Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 квітня 2023, 12:19
608
2

Маттеус: «Вірю у камбек Баварії з Ман Сіті»

Легендарний гравець – про зустріч у відповідь мюнхенців з «містянами»

| Оновлено 18 квітня 2023, 12:19
608
2
Маттеус: «Вірю у камбек Баварії з Ман Сіті»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній півзахисник «Баварії» та збірної Німеччини Лотар Маттеус висловився про другу зустріч його екс-команди з «Манчестер Сіті» у чвертьфіналі Ліги чемпіонів, яка відбудеться 19 квітня. Як відомо, у першій грі «Сіті» добився вдома перемоги з рахунком 3:0.

«Дива іноді трапляються, чому б йому не статися у середу на «Альянці Арені»? Якщо керівництво, гравці та тренер вірять у камбек після 0:3, то я теж.

Я часто стикався із цим сам як гравець, у тому числі граючи проти «Баварії». З «Інтером» ми виграли у Мюнхені з рахунком 2:0, а потім у «Баварії» у Мілані все склалося добре – ми вибули з турніру з рахунком 1:3.

Звісно, у команди Томаса Тухеля все має збігтися: Зоммер має спіймати кожен м'яч, а польові гравці мають забити багато голів навіть без «дев'ятки». Тухель може вплинути на команду, насамперед, за допомогою численних розмов. Зрозуміло, що він не може довести все до автоматизму за три тижні, як це робив Гвардіола багато років у «Сіті». Крім того, у «Манчестер Сіті» також, по можливості, має статися поганий день.

Це важко уявити зараз, тому що команда Пепа в ударі. Чемпіонат, Кубок Англії, 3:0 проти «Баварії». У них Ілкай Гюндоган, Кевін де Брюйне, Ерлінг Холанд і таке інше.

Але ж «ПСЖ» поїхав додому, отримавши 1:6 у матчі-відповіді після перемоги над «Барсою» з рахунком 4:0 вдома, «Ліверпуль» виграв фінал Ліги чемпіонів, поступаючись «Мілану» 0:3 до перерви. Є безліч прикладів. Це може статися, навіть якщо безлад на полі та за його межами в клубі не вказує на це», – написав Маттеус у своїй колонці.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Наївний ))
antt
Навіть німці вірять в чудеса, коли це дійсно неможливо