Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 квітня 2023, 18:46
638
1

Ноттінгем – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 16 квітня о 18:30 за Києвом

| Оновлено 16 квітня 2023, 18:46
638
1
Ноттінгем – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

16 квітня на «Сіті Граунд» пройде матч 31-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ноттінгем Форест» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Старт поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Ноттінгем Форест

Команда проводить 1-й сезон на рівні Прем'єр-ліги практично за чверть століття. І помітно, як усім, насамперед Стіву Куперу та його тренерському штабу, не вистачає досвіду. Не можна сказати, що лісники провалюються, вони цілком грають лише на рівні інших борців за виживання. Щоправда, на ключовому відрізку сезону клуб ще й у відверто слабкій формі. Він востаннє вигравав ще 5 лютого. Потім хоча б поразки вдавалося чергувати з нічиїми. Але в останніх 5 поєдинках АПЛ було взято лише 1 очко - коли не вдалося вдома утримати мінімальну перевагу над Вулвергемптоном. Все інше було програно, зокрема 0:2 у крайньому турі з Астон Віллою. Тож не дивно, що в результаті колектив спікував на 18-те місце. Втім, Евертон вищий лише за додатковими показниками.

Манчестер Юнайтед

Клуб знову стає залежним від свого графіка. Знову доводиться грати в режимі двічі на тиждень. І зараз англійці грають у чвертьфінальному раунді Ліги Європи проти традиційно складного для себе суперника Севільї. У домашньому поєдинку вже на старті зробили вдалий заділ за рахунок голів Забітцера, знявши з себе тягар вимог дати нарешті результат. Тепер чекає поїздка до Іспанії. Але паралельно йде боротьба в АПЛ, де теж не можна втрачати обертів - йде щільна боротьба за 3-4 місце, і в ній аж ніяк не все вирішено. Тим більше, що червоні дияволи частенько допускали осічки та втрати. У тому числі вони почали квітень із поразки 0:2 Ньюкаслу. Щоправда, за цим були сухі перемоги над досить міцними Брентфордом і Евертоном.

Статистика особистих зустрічей

Цього сезону клуби вже перетиналися тричі. МЮ впевнено, сухо виграв і в АПЛ, і в півфіналах Кубка Ліги.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що незважаючи на складний та щільний календар, гості зможуть знову взяти максимум. МЮ хороший, тож ставимо на його виїзну перемогу з коефіцієнтом - 1,64.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
виталий жалыбин
тяжелая победа мю