Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 10 травня 2023, 21:17
5782
4

Власник Полісся придбав машину VAR

Система VAR працюватиме в Першій лізі

| Оновлено 10 травня 2023, 21:17
5782
4
Власник Полісся придбав машину VAR
gordonua.com. Геннадій Буткевич

Президент «Полісся» Геннадій Буткевич повідомив про те, що придбав машину VAR, яка працюватиме не тільки на матчах його команди:

«Полісся» завжди гратиме лише на перемогу, а невдачі роблять нас сильнішими. Для мене у футболі непорушним є принцип, що результат на полі для обох команд вирішується в рівних умовах та чесній боротьбі.

Я не хочу аналізувати помилки суддів у матчах моєї команди, тому готовий допомогти арбітрам цих помилок уникнути. Моє рішення про придбання машини ВАР — це рішення мінімізувати спірні епізоди.

Я фінансую встановлення в автомобіль обладнання ВАР та передаю його на баланс суддівського корпусу УАФ. Автомобіль обслуговуватиме не лише ігри «Полісся», а й інших команд УПЛ та Першої ліги. Вважайте, що це моя інвестиція у справедливий результат на полі для всіх українських клубів».

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Клубы уже сами покупают системы ВАР, скоро и турниры сами будут организовывать. Тогда возникает риторический вопрос - а на... (зачем) нам УАФ!? Чисто для высоких зарплат для тех кто там сидит на попе ровно!?
П. С. Ренат Леонидович с продажи Мудрика тоже мог бы отстегнуть чуток лавэ на пару систем ВАР, чтобы ни у кого не было претензий, что Шахтёру судьи не помогают.
AndiM
От дурень, а міг би як бомжеподібний бородатий рінаховській павєлка - придбати собі посаду в уєфа.