Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 15 квітня 2023, 17:57
1719
0

Металург Зп – Карпати. Прогноз і анонс на матч Першої ліги

Любителі результативного футболу приймають максимально «сухий» колектив

| Оновлено 15 квітня 2023, 17:57
1719
0
Металург Зп – Карпати. Прогноз і анонс на матч Першої ліги
МФК Металург Запоріжжя

У суботу, 15 квітня, у Моршині на стадіоні «Медик» відбудеться матч другого туру чемпіонської групи Першої ліги України з футболу, у якому зіграють запорізький «Металург» та львівські «Карпати». Стартовий свисток рефері Клима Приходько з Києва прозвучить о 13:00 за київським часом.

Металург Зп


Основний етап цього сезону Першої ліги запорізький «Металург» під керівництвом Володимира Микитіна завершив на межі від зони вильоту, але навіть без перемог у заключних двох турах не поступився своїми позиціями «Чернігову». Як підсумок, колектив опинився серед найсильніших команд свого дивізіону й тепер намагається вести боротьбу на зовсім іншому рівні. На старті другого етапу це виходить робити не так уже й погано.

«Металург» повернувся до низки офіційних матчів з дуже гучного успіху, обігравши на виїзді житомирське «Полісся» (2:1), яке більшість українських уболівальників уже бачить у наступному розіграші Прем'єр-ліги. На додаток до точкової трансферної політики за час зимової паузи, перспективи команди Микитіна відкриваються досить непогані. Наперед визначені фаворити стартували доволі важко, тому є шанс зачепитися за вищі місця в турнірній таблиці, допоки конкуренти не набрали ходи.

Карпати


Якщо коротко пробігти складом наступного суперника запорізького «Металурга», львівських «Карпат», то можна лише здивуватися тому факту, що ця команда досі не грає в «елітному» дивізіоні. Олександр Ільющенков, Сергій Горбунов, Іван Бобко, Данило Книш, Олексій Хобленко – цих футболістів ще рік тому ми часто бачили у складах представників УПЛ, але зараз вони зі змінним успіхом намагаються повернути досі популярний львівський бренд до верхніх щаблів ієрархії нашого футболу.

Очолює цей процес Андрій Тлумак – геть не чужа для Львова людина. У основному раунді «зелено-білі» брали участь в одній групі з «Поліссям», тому не мали особливих шансів ухопитись за перший рядок. Але досить сильного конкурента в особі «Епіцентра» «Карпати» все-таки зуміли випередити, а потім ще й впевнено обіграли «Кремінь» у стартовому турі після зимової паузи (2:0).

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 32-річний Клим Заброда з Києва, який має вже 30 матчів у рамках першого дивізіону. Боковими рефері стануть Сергій Соботюк та Владислав Дрикін, а резервним арбітром відпрацює Степан Лапко. Заброда має досвід проведення матчів за участю «Металурга» – 1 перемога, тоді як з «Карпатами» він ще не перетинався.

Орієнтовні склади


«Металург Зп»: Байда – Польовий, Басов, Палюх, Сокіл – Сейтхалілов, Кропивний, Шалфеєв – Сад – Сидоров, Могильний.

«Карпати»: Ільющенков – Дуць, Приймак, Саків – Горбунов, Чачуа, Бобко, Галенков – Тарануха, Тлумак – Хобленко.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі зможуть зачепитися за результат. Нашою ставкою буде позиція – «Металург» не програє з коефіцієнтом 2.65.

15 квітня, субота

«Металург Зп» – «Карпати»
Моршин. «Медик». 13:00
Арбітр: Клим Заброда (Київ)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.