Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фехтування
| Оновлено 14 квітня 2023, 21:44
1690
4

Перший зарубіжний бойкот. Норвегії не буде на турнірах з фехтування з рф

Норвегія також відмовилася від проведення етапів Кубка світу з фехтування

| Оновлено 14 квітня 2023, 21:44
1690
4
Перший зарубіжний бойкот. Норвегії не буде на турнірах з фехтування з рф
fekting.no

Федерація фехтування Норвегії оголосила повний бойкот змаганням, у яких візьмуть участь спортсмени з росії та білорусі. Також Норвегія відмовилася від проведення змагань із фехтування через допуск атлетів із країн-агресорів.

У заяві норвежців сказано: «Після того, як більшість на конгресі FIE затвердила дозвіл росіянам і білорусам повернутися, керівництво федерації фехтування Норвегії вирішило не відправляти спортсменів на змагання та чемпіонати за їх участю».

У Норвегії відмовилися проводити етап Кубка світу з фехтування, а натомість планують провести змагання за участю фехтувальників зі Швеції, Фінляндії, Норвегії.

У березні Міжнародна федерація фехтування (FIE) ухвалила скандальне рішення про повернення спортсменів з рф та рб у свої змагання. Після цього в Німеччині, Данії, Франції та Польщі відмовилися проводити етапи Кубка світу через допуск фехтувальників із рашистських країн. Польща заявила, що не прийматимуть спортсменів із цих країн-ізгоїв на Європейських іграх 2023.

У фехтуванні це перший бойкот змагань за участю росії та білорусі (якщо не враховувати Україну). Раніше лише в боксі багато країн оголошували бойкот виступам на чемпіонатах світу IBA через участь боксерів з рф та рб.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Волна запущена. Надеемся, что и остальные поддержат.
А потом организаторы соревнований пусть думают, что проще сделать: или убрать рф и их подстилку рб с соревнований или лишиться нескольких европейских сборных?
Обсервер Влад
І хто тут нив про нашу заборону брати участь в змаганнях з терористами і гнав на НОК України? Викусіть! Інші країни уже ухвалюють такі ж рішення, а ми по вашому маємо відсидітися в стороні, ніби нас це не стосується???
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
⬆️
Долго ждать новых лыжных соревнований. Вот это будет весело без Норвегии.