Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 квітня 2023, 21:56
4599
5

САБО: «Якщо знімемося з кваліфікації Євро, то Реброва запрошувати не варто»

Фахівець вважає, що нам потрібно здіймати шум у Європі

| Оновлено 14 квітня 2023, 21:56
4599
5
САБО: «Якщо знімемося з кваліфікації Євро, то Реброва запрошувати не варто»
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Колишній тренер київського «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо прокоментував рішення Міністерства молоді та спорту про заборону національним командам брати участь у турнірах із росією та білоруссю.

«Я вважаю, що якщо у відборі на Євро-2024 гратиме білорусь, то ми не повинні там брати участь! лукашенко та його посіпаки – це такі ж б**** і мерзотники, як і росіяни. Я не всіх білорусів маю на увазі, а тих, хто проти нас воює. лукашенко віддав білорусь у користування росією. білорусі вже немає, там росія-2.

Виходить, що у змаганнях бере участь росія-2. Зачекайте, скоро російські футболісти приймуть білоруське громадянство і спокійно гратимуть. Вони ж усі хитрющі, всіляко вигадують, як оминути заборони. Нам потрібно здіймати шум у Європі та заручитися підтримкою країн ЄС. Лише Європа може нам допомогти. На МОК, ФІФА та УЄФА надії немає. Там сидять усі продажні, які продавалися за гроші газпрому.

Звісно, якщо збірна України не братиме участі у міжнародних турнірах, то Ребров сюди не піде. Що йому робити тоді? Але якщо ми гратимемо, то я хочу бачити на чолі нашої збірної Реброва. Нам не потрібний іноземець. Ребров довів, що він кваліфікований тренер, не з вулиці прийшов. Але якщо ми знімемося із кваліфікації Євро, то Реброва запрошувати не варто», – сказав Сабо.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 6
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Поняття шуму відносне.Тому що якщо Європа і світ нічого не бачить і не чує то це вже проблема.І ми виходить вже в ролі якихось забитих.А так не повинно бути.Світ повинен жорстко наказувати і не допускати цю сволоту без нашої підсказки.А дивлячись на опущене ООН що ці презервативи допускають головування рашки цей світ вже подурів .Ми реально прийшли до того що всі забули другу світову.ООН прийшло до того що країнами правлять диктатори з ядерною зброєю.Гитлер в куточку відполчиває він хлопчик.Ось до чого прийшов світ і ООН.Це мерзенно.
Kh75
до Евро еще год. за это время столько всего еще произойдет! от бойкотирования одной игры пользы будет больше, чем от снимания с отбора
Октавий Фландрийский
ООН, как международная организация, создававшаяся как орган предотвращения военных конфликтов между странами, давно такой не являющаяся, увы... Так что взывать к этой организации - только время терять. Единственные, кто нам может помочь в этом вопросе - США и Англия. Точка.
Remark
В принципе, все правильно сказал Сабо. 
nivavn
Ребров і не хтів лізти у це.