Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 квітня 2023, 23:09
1767
8

Ювілеї Миная та Шарана. Закарпатці вдома обіграли Кривбас

Протистояння команд вирішив швидкий гол Вишневського

| Оновлено 14 квітня 2023, 23:09
1767
8
Ювілеї Миная та Шарана. Закарпатці вдома обіграли Кривбас
УПЛ

Наставник «Миная» Володимир Шаран зі стартового складу підопічних після поразки у попередньому турі від «Динамо» (0:2) прибрав Коломойця, Шишку та Гечева. В атаці тренер розташував Вишневського та Твердохліба, позиції на флангах зайняли Булеза (ліворуч) та Воробчак (праворуч), у центрі – Вітенчук (попереду) та Кравчук (ближче до оборони), а у захисті у лінію вишикувалися Горін, Нємчанінов, Мельник та Гончар (зліва направо).

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб після перемоги над «Зорею» за тиждень до цього (1:0) замінив на правому фланзі оборони Якимця на Понєдєльніка, Татаркова перевів із нападу на позицію правого вінгера, звідки прибрав Микитишина, а на вістрі атак поставив Устименка, який відбув дискваліфікацію.

Поки суперники чи входили у гру, чи звикали до перестановок, господарям вдалася атака, яка принесла їм успіх. Вишневський, отримавши у штрафному пас від Гончара, другим дотиком пробив Кліщука. 1:0.

Швидкий гол змусив гостей із Кривого Рогу із підвищеною старанністю шукати шляхи до воріт Бандури. За справу вони взялися відразу ж, але досягли успіху лише у створенні стандартів, зокрема – кутових. Оборона «Миная» на чолі з Бандурою із погрозами справлялася холоднокровно, не дозволяючи гравцям «Кривбаса» розродитися гольовим випадом. Самі ж господарі поля намагалися не відсиджуватися в обороні і при кожній нагоді розгорталися в атаку.

Загалом, команди намагалися, билися, але все ж таки в створенні моментів не особливо тішили. І Кліщук, і Бандура по-справжньому у гру так і не вступали. При цьому так було і до перерви, і у другому таймі. Якась напруга на полі була, але мала вона якийсь внутрішній характер. Не більше того.

Чим менше часу командам залишалося грати у поєдинку, тим чіткіше ставало зрозумілим бажання гравців «Миная» зберегти результат. Їхній розрахунок був зрозумілий. Зрозуміло було і прагнення гравців «Кривбаса» все ж таки досягти успіху і уникнути поразки. Вони до останнього йшли вперед із цією метою. Незрозумілим було лише те, за рахунок чого та як саме козаки Вернидуба хотіли це зробити. Гості були у нападі абсолютно беззубими та безпечними. У підсумку, господарі впевнено досягли свого та переможний результат утримали.

1:0 – «Минай» здобув свою десяту в історії перемогу в УПЛ, а для їхнього наставника Володимира Шарана цей виграш став 50-м домашнім у чемпіонатах України на чолі різних колективів.

Українська Прем’єр-ліга. 21-й тур

«Минай» – «Кривбас» – 1:0

Вишневський, 4

Вишневський, 54, Булеза, 57, Твердохліб, 62, Нємчанінов, 90+3 – Бескоровайний, 45+1, Понєдєльнік, 63, Капіч, 74, Вернидуб, 85 (за межами поля), Луньов, 88

«Минай»: Бандура – Гончар, Нємчанінов, Кравчук, Мельник (Чуєв, 46), Вітенчук, Горін (Петько, 84), Твердохліб, Воробчак (Гечев, 23), Вишневський, Булеза (Рогозинський, 60).

«Кривбас»: Кліщук – Понєдєльнік, Рябов, Бескоровайний, Дібанго, Банада, Приходьк (Микитишин, 46), Татарков (Кораблін, 76), Капіч, Задерака (Луньов, 68), Устименко.

Арбітр: Денис Шурман (Київська область)

Стадіон «Минай» (с.Минай).

МИНАЙ – КРИВБАС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

4’
ГОЛ ! М'яч забив Олег Вишневський (Минай).
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Defen23
Возможно, Кривбасс просто забыл, что главная цель футбола - забивать голы, а не собирать карточки. Миная это тоже касается, но они хотя бы гол сделали.  
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vruthiy-112
Вернидуб,  плили плили і на березі втопились. 
New Zealander
Топчіки. Дуже важливо, що Шаран змінив Мельника після першого тайму. Щоби знову не було гандболу на останніх секундах як з Інгульцем