Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 квітня 2023, 17:50
502
0

Тоттенгем – Борнмут. Прогноз та анонс на матч 31-го туру чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 15 квітня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 15 квітня 2023, 17:50
502
0
Тоттенгем – Борнмут. Прогноз та анонс на матч 31-го туру чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

15 квітня на «Тоттенгем Хотспурс» пройде матч 31-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенгем» зустрінеться з «Борнмутом». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Тоттенгем

Клуб перебуває у непростій ситуації. До квітня він втратив і ключового менеджера, Паратічі (було відсторонено ФІФА через розслідування стосовно Ювентуса, де працював довго Фабіо), і тренера. Причому на місце Антоніо Конте, який спровокував своє звільнення скандальним інтерв'ю, ніхто не поспішав приходити, розуміючи, що буде складно витягнути кінцівку сезону - краще приступати до роботи влітку, з нуля. Шпори встигли вилетіти і з Ліги чемпіонів, і з кубка, а в АПЛ шанси зберегти 4-те місце, взяте в розіграші 2021/2022, лише зменшуються. Квітень почався тільки з нічиєї проти борця за виживання, Евертона. Натомість Брайтон таки вдалося дотиснути на 2:1 - і, звичайно ж, вирішальний м'яч на 79-й хвилині забив Кейн.

Борнмут

Команда рік тому виходила до Прем'єр-ліги після досить тривалої паузи. Але невдовзі після старту нового сезону успішного наставника Паркера звільнили. Складно сказати, що показав би Скотт зараз, якби керівництво виявило терпіння і він залишився на своїй посаді. Але без нього левова частина розіграшу АПЛ проводилася за Гарі О'Ніла, чий досвід як тренера практично прагне до нуля. Не можна сказати, що той повністю провалився, але вишеньки постійно балансують на різних гранях трійки, що вилітає, періодично падаючи нижче. У березні сенсаційно обіграли Ліверпуль, а квітень розпочався з 2:1 на своєму полі з Фулгемом. Але ж і конкуренти не сплять. Тим важливішою була перемога над Лестером – вже фірмові 1:0.

Статистика особистих зустрічей

За 11 очних матчів Борнмут виграв лише одного разу. У Тоттенгема при цьому 8 перемог, зокрема жовтневі 3:2.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у перемогу шпор. Ті грають вдома проти середняка, що відірвався від зони вильоту, так що можна ставити на те, що тут зможуть виграти господарі арени при форі -1 гол з коефіцієнтом - 1,72.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.