Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
676
0

Кадіс – Реал. Прогноз та анонс на матч 29-го туру чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 15 квітня о 22:00 за Києвом

Кадіс – Реал. Прогноз та анонс на матч 29-го туру чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

15 квітня на «Нуево Міранділла» пройде матч 29-го туру Прімери, в якому «Кадіс» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Кадіс

Команда продовжує свої виступи у Ла Лізі. І, як і попередні сезони на такому рівні, вона веде боротьбу за виживання. Добре, що наставник, Серхіо Гонсалес Соріано, добре підходить для цього. Він, прийшовши під час минулого розіграшу, зміг домогтися виживання Кадіса. І зараз під його керівництвом колектив не безнадійний. У січні-лютому було і зовсім 3 домашні перемоги поспіль, та й потім бралися очки. Але зараз конкуренція у нижній частині таблиці висока. А у квітні вcе почалися з 0:2 проти Севільї. Далі було протистояння з іншим представником із цього ж міста – Бетісом. І важлива, хоч і досить несподівана перемога над Бетісом.

Реал Мадрид

Клуб зараз на внутрішній арені по-справжньому боротиметься лише у 1-му поєдинку – фіналі Копи дель Рей. У квітні Карло Анчелотті і його підопічних вдалося взяти нарешті реванш у Барселони. І 4:0 на Камп Ноу з лишком компенсували 0:1 у першому, мадридському півфіналі. Втім, у вирішальному поєдинку турніру вершкові гратимуть із Осасуною, і там взяти трофей стає обов'язковою програмою. А ось де треба викладатися, то це в Лізі чемпіонів. І поєдинок із Кадісом потрапляє якраз між зустрічами чвертьфіналу, з Челсі. Цього тижня на Сантьяго Бернабеу оформили досить комфортні 2:0, але всі пам'ятають, як важко з цими англійцями.

Статистика особистих зустрічей

За півтора десятки очних поєдинків лише двічі Кадісу вдалося виграти - втім, у тому числі й у 2020-му році, після повернення до Прімери цієї команди. Минулого сезону обидва поєдинки Кадіс зміг звести внічию, але у нинішній темпораді у столиці програв.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари Реал. Але він припустився маси помилок, так що візьмемо нейтральну версію парі - на тотал менше 3,0 голів з коефіцієнтом - 1,61.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Челсі вирвав нічию з 0:2 у поєдинку з Астон Віллою. Мудрик відіграв 90 хв
Футбол | 28 квітня 2024, 00:09 9
Челсі вирвав нічию з 0:2 у поєдинку з Астон Віллою. Мудрик відіграв 90 хв

Лондонський клуб здійснив ефектний камбек

Зоря – Оболонь. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 28 квітня 2024, 06:00 0
Зоря – Оболонь. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Команди розділяють лише п'ять очок, тож перемога киян наблизить їх у таблиці до суперників

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.