Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
2555
4

Триває розслідування. ПСЖ може звільнити Галтьє за расизм

Можливо, тренер дозволив собі расистський вислів

Триває розслідування. ПСЖ може звільнити Галтьє за расизм
Getty Images/Global Images Ukraine. Крістоф Галтьє

За інформацією французьких ЗМІ, ПСЖ розпочав внутрішнє розслідування можливих расистських висловлювань тренера команди Крістофа Галтьє.

Раніше ЗМІ повідомили, що Галтьє під час роботи тренером «Ніцци» у розмові зі спортивним директором дозволив собі заявити, що «у команді не повинно бути так багато темношкірих і мусульман».

У ПСЖ наразі перевіряють цю інформацію. Якщо виявиться, що Галтьє справді таке заявив, то його буде звільнено найближчим часом, але поки що клуб не хоче без доказів звинувачувати свого працівника.

Повідомляється, що в ПСЖ, запрошуючи наставника, не знали про ймовірні скандальні висловлювання Галтьє. При цьому тренер і без того перебуває під загрозою звільнення, враховуючи не переконливі результати нинішнього сезону.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VVO
Хороша спроба від ПСЖ, звільнити тренера і не платити йому компенсацію. Просто скажемо що він расист а це гірше навіть ніж якби він був рашистом!
Обсервер Влад
Цирк на дроті А може ще відкопаємо його вислови з дитячого садка, коли він грався в пісочниці з іншими дітьми? Там можна таке накопати, що ще й в тюрягу загримить
Eye of Providence
Маю сумніви, що у чемпіонаті Нігерії багато білих грає. Це дикий расизм. А скільки іудеїв у чемпіонаті Лівану? А скільки християн у чемпіонаті Бутану? У чемпіонаті Бурунді немає азіатів! Ви уявляєте? Це жахливі порушення за які треба відсторонити ці національні збірні від ігр, принаймні ФІФА.