Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 11 квітня 2023, 21:31
15765
12

Збірна України впевнено обіграла Північну Македонію та вийшла на ЧС-2023

Українки все вирішили у першому таймі

| Оновлено 11 квітня 2023, 21:31
15765
12
Збірна України впевнено обіграла Північну Македонію та вийшла на ЧС-2023
ФГУ

Жіноча збірна України з гандболу провела матч-відповідь проти Північної Македонії за путівку на ЧС-2023.

На минулому тижні гостьову зустріч наші гандболістки виграли з рахунком 24:22, покращивши свої шанси на вихід на світову першість.


ФГУ

Початок матчу пройшов у рівній боротьбі: команди обмінювалися результативними атаками. Але така ситуація на майданчику тривала недовго. Українки почали відриватися у рахунку, чим змушували нервувати суперниць. А в середині першої половини зустрічі гра македонок зовсім посипалася. «Синьо-жовті» спіймали кураж і постійно завершували свої атаки точними кидками. Македонки були розгублені, роблячи багато браку і допускаючи велику кількість втрат. На перерву команди пішли з «+12» на користь збірної України. У душі, щиро кажучи, вже хотілося вітати нашу команду з виходом на чемпіонат світу.


ФГУ

У другому таймі українки зменшили оберти, але й македонки змирилися зі своєю поразкою. Ця половина вийшла малорезультативною та малоінтригуючою. Наші гандболістки впевнено довели зустріч до перемоги та поїдуть наприкінці цього року на чемпіонат світу. Нагадаємо, що на світовій першості збірна України востаннє брала участь у 2009 році.


ФГУ

Кваліфікація ЧС-2023. Другий раунд. Матч-відповідь.

Україна – Північна Македонія – 31:22 (24:12)

Перший матч – 24:22.

Україна: Гладун, Дмитришин (6), Маркевич (1), Андрійчук, Прокопяк (3), Смолич (1), Кот, Мелекесцева, Салтанюк, Воловник, Смбатян (3), Стельмах, Глібко (7), Левченко (6), Коновалова (3), Компанієць (1).

Північна Македонія: Діневська, Гакідова (2), Янеська (2), Трезікч, Джатевська, Дукоська, Горджиєвська (1), Янкуловська, Міцевська, Кіпріжановська, Рістовська (5), Саздовська, Дам'яновська, Гічевська (10), Коцева, Ніколік (2).

Арбітри: Ана Враньєш, Марліс Веннінгер (обидві – Австрія), Ілона Тордаі (Угорщина)

Арена «Varosi Tornacsarnok» (Кішварда, Угорщина)

УКРАЇНА – ПІВНІЧНА МАКЕДОНІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(124)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Leo
Красотульки. Як же давно нас не було на ЧС....аж 14 років. Королівський подарунок мені на днюху))
Andrey_1992
Вітаю!!!
Александр Ад
молодці!Дуже рідко наши збірні в командних видах спорту виходят на ЧС!
NikoKam1969
Молодці дівчата. Проявили справжній характер. Вибороли путівку на ЧС та подарували вболівальникам України ще трохи позитивних емоцій.
TimurKhAI
Девчата - молодцы, а вот комментатор Х-Спорт - просто клоун! Ведём 11 мячей, делаем неточный бросок, а он "на превеликий жаль, не закидає наша гандболістка". Вот ужас-то какой, не реализовали одну атаку при гигантском перевесе в счёте... Через минуту македонки зарабатывают пенальти - снова "на превеликий жаль". И так всю игру - постоянно проскакивала эта фраза-паразит ни к селу, ни к городу.
Во втором тайме одной из наших показали красную карточку - потому что 2-минутное удаление стало для неё третьим за игру. А это чудо начало рассказывать про наказание за чрезмерные эмоции. Правда, чуть позже таки исправился - видимо, после подсказки извне.
Пять минут до конца - заявляет, что Украина уже на 99% вышла на ЧМ. Можно подумать, у Македонии в тот момент оставались хотя бы 0,00000001% шансов... Блин, да даже высадка инопланетян в центре площадке выглядела в тот момент гораздо более вероятным событием, чем проход Македонии на ЧМ!
Ну и напоследок вдруг ляпнул, что никто(!!!) не считал Украину фаворитом этого противостояния. А то, что букмекеры отдавали нам предпочтение в обоих поединках - это, конечно, просто ради прикола...
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил