Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
6251
27

Ігор СУРКІС: «Буяльський не повинен був нікого ображати»

Дискваліфікація гравця підійшла до завершення

Ігор СУРКІС: «Буяльський не повинен був нікого ображати»
ФК Динамо Київ. Віталій Буяльский

Президент «Динамо» Ігор Суркіс оцінив дискваліфікацію лідера команди Віталія Буяльського, який отримав червону картку за образу арбітра після матчу з «Дніпром-1».

«Хто лідер «Динамо»? Сидорчук. Ще Нещерет, молодий хлопець. Хлопці повинні об'єднатися. Буяльський три матчі пропустив через дискваліфікацію... Був фінальний свисток, він не повинен був нікого ображати, якщо він ображав. Не треба було це робити. Емоції мають бути при ньому, але зараз він уже повертається».

«Набиратимемо з кожним туром, багато молодих гравців. Йде перебудова», – сказав Суркіс.

Буяльський вже відбув дискваліфікацію і може повернутись у наступному матчі.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
shoko
Якщо б ці його емоції були в епізоді,я вважаю,арбітр розуміючи що він неправомірно витягує з  красної гравця Дніпра зробив би вигляд що нічого й не чув.Але якщо гравець після фінального свистка,осмислено,з холодною головою демонстративно підходить на камери і обматюковує - це низький професіоналізм гравця. В першу чергу він підводить свою команду і своїх гравців. Не розуміти що за це буде червона і дискваліфікація неможливо,він свої особисті амбіції втамував,а команду при цьому підвів.
Перець
А якщо б той утирок зломав ногу, теж мав промовчати, а так все по ділу, а суддя поц !
avk2307
Cуркис комментирует опять не правильно все и не корректно по отношению к тому же Буяльскому. Да, виноват,если и правда не сдержался и нагрубил арбитру(если правда было , т.к. на видео Буя вообще к арбитру не подходит), но тут сразу надо сказать и про действия арбитра и самое главное, что он как президент и его администрация сделали для того, чтобы в дальнейшем таких провокационных решений не было. Они подали какую то жалобу, есть ответ от УАФ. Если есть то какой. А так вроде наказали Кривушкина, а может ему премию выдали в размере месячного оклада и он спокойно посидит месяц и опять пойдет "судить"
GloryUkraine
Згоден. Буяльський не повинен був цього робити. Це мав зробити Луческу. Але не після матчу, а коли суддя не відреагував та прорушення проти Буяльського. 
fitnes_sports066
У меня только один вопрос к сайту: почему этого интервью нету в Ютубе????
Там есть интервью про Яремчука и все. Советую всем послушать.
Palyc
Было - бы Виталию хотя бы за 40,  то в 9-ти из 10 -ти очевидно  придержал бы себя.А так...все мы были молодыми и горячими., особенно когда  сталкивались  с несправедливостью. Суркин думаю Гармаша до сих пор  учит.
Mykhailo Stepanov
може я пропустив, але так ніде не зустрів пояснення чому саме суддя його видалив...за що конкретно? З того що вбачаємо вибіг на поле, але ж пічсля свистка!
olex.mykhailov
Буяльський вже не перший раз так поводиться! Згідний, що порушення проти нього було навмисним і він міг отримати травму! Але якщо ти професіонал, то і в цій ситуації після матчу мав би і поводитись як професіонал! Можливо такі моменти присутні постійно, тому його і в збірну певний час не викликали!? Йому варто переглянути певні моменти своєї поведінки
u6464u
три гри для провокатора мало , п`ять в самий раз , щоб ума набрався і вів себе адекватно , мабуть Ігор Михайлович підсуетився , так би п`ять сидів ще й без преміальних .