Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
628
0

Омонія – Аріс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Кіпру

Поєдинок відбудеться 11 квітня о 19:00 за Києвом

Омонія – Аріс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Кіпру
Getty Images/Global Images Ukraine

11 квітня на «Нео ГСП» пройде матч 30-го туру чемпіонату Кіпру, в якому «Омонія» зустрінеться з «Арісом». Старт поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

Омонія

Клуб останнім часом не обходиться без виграшу якогось трофею. У 2021-му році вдалося оформити титул, перший після 2010-го, і вже 21-й в історії в цілому. Минулий сезон приніс кубок Кіпру (вже 15-й), але з падінням на 7-му позицію у підсумковій таблиці. Зараз вийшло за підсумками основного раунду зачепитися за топ-6, тож фінальну кульку проводять у чемпіонській кульці. Але поки що залишаються останніми у цій групі. Хоча варто визнати, що Софроніс Авгосту, що прийшов у лютому, забезпечив певний прогрес Королеви. Наприклад, квітень вдалося розпочати з впевненої (2:0) перемоги над Пафосом. Втім, все одно боротися особливо нема за що: нижче за нинішню позицію не впасти, а для того, щоб знову кваліфікуватися в єврокубки (Лігу конференцій), потрібно взяти мінімум бронзу, що виглядає відверто недосяжним.

Аріс

Команда цікава своїм унікальним, білоруським слідом. Президентське крісло легкої бригади займає Володимир Федоров, а тренує з лютого минулого року Олексій Шпилевський. Ну, а на полі солює Кокорін - це в Італії Александр провалився, а ось на нижчому рівні і, головне, отримавши довіру наставника та ігрову практику, росіянин зміг нагадати про свій клас як бомбардира. І не дивно, що його контракт хочуть якнайшвидше викупити. У тому числі завдяки голам росіянина вдається додати. Якщо минулого сезону представник Лімассола був 4-м, то зараз триває боротьба за максимальний результат. Щоправда, там зараз триває щільна конкуренція між біло-зеленими, АПОЕЛом та АЕКом, і тут буквально кожне очко на рахунку.

Статистика особистих зустрічей

Клуби грають між собою з 1998-го року. І лише у лютому 2023-го Аріс зміг здобути першу за всю історію перемогу – 2:1 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що гості і зараз сильніші. Рекомендуємо ставити на Аріс, але при форі 0 з коефіцієнтом - 1,76.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравці Динамо напередодні матчу з Колосом ночуватимуть на клубній базі
Футбол | 03 травня 2024, 18:47 4
Гравці Динамо напередодні матчу з Колосом ночуватимуть на клубній базі

Кияни продовжують підготовку до вирішального відрізку в чемпіонаті

ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників
Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1
ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.