Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 квітня 2023, 02:50
5493
9

Може знадобитися операція. Луческу має проблеми зі здоров'ям

Головний тренер київського «Динамо» важко переносить тривалі подорожі автобусом

| Оновлено 11 квітня 2023, 02:50
5493
9
Може знадобитися операція. Луческу має проблеми зі здоров'ям
ФК «Динамо». Мірча Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу має проблеми зі здоров'ям.

Повідомляється, що у нього розвинувся коксартроз – артроз кульшового суглоба, через який фахівець пересувається із труднощами.

«У період, коли ми грали в єврокубках, ми постійно пересувалися автобусом – по 10 годин за раз. При цьому я працював по 7-8 годин на добу. В результаті, у мене розвинувся коксартроз.

Поки я можу, я продовжуватиму працювати. В іншому випадку мені доведеться лягти на операцію, вийти на пенсію. Було б чудово, якби мені вдалося провести цю операцію, але лишитися з командою. У будь-якому випадку у мене поки немає думок залишити футбол», – сказав Луческу.

Раніше румунський фахівець розповів, чому, незважаючи на війну, продовжив роботу з «Динамо».

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Та ну это слишком, не понимаю я такого, Василич угробил себя, и этот туда же.
Как повторение какое то. 
Nick.Grabowski
Пану Мірчі - здоров'я та спокійної пенсії в тому форматі, про який Луческу мріє.
Загалом румунський фахівець Мірча Луческу - це приклад для багатьох українських тренерів із заниженою самооцінкою та примітивними професійними мріями та амбіціями.
Луческу працював: в Румунії, в Італії, в Туреччині; в Україні; в Московії.
Але цікаво інше - пан Луческу вивчив 6 (!) іноземних мов: англійську,  португальську, іспанську, італійську, французьку та московську, крім рідної румунської, а також добре розуміє турецьку та українську. 
Українським тренерам потрібно зробити на собою зусилля та активно вивчати хоча би англійську мову. Без цього про серйозне професійне зростання українського тренерського середовища говорити важко. 
Віталій Ткачук
При всій повазі (дід вклав свій внесок в український футбол), пора на пенсію, роки вже не ті... Можу помилятися, але Мірча став найстаршим тренером який грав в єврокубках. 
Gambie
Вы же слушали как выступает Луческу что все судьи прессуют Динамо .Это кажется смешным но такая тактика в Шахтере срабатывала и судьи постепенно боялись Луческу и никогда пенальти не ставили и все нарушения трактовались в одну сторону .Это прессование судейства он продолжил в Динамо.Он видит что любого за этот бред накажут а его никогда 
Gambie
Когда слушают бредовые выступления Луческу что якобы судьи убивают Динамо как прежде убивали его шахтер то все думают старый маразматик бредит.А на самом деле он прекрасно знает для чего выдает постоянно эти гневные тиррады и часто это срабатывает 
Gambie
Шахтеро динамовский ватный хамелеон