Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 квітня 2023, 19:07
2016
1

Вилучення замість голів. Рух та Верес із двома червоними розійшлись миром

Аутсайдери УПЛ продовжили перебувати в підвалинах турнірної таблиці

| Оновлено 08 квітня 2023, 19:07
2016
1
Вилучення замість голів. Рух та Верес із двома червоними розійшлись миром
УПЛ

Порівняно з минулим туром головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов зробив декілька змін у стартовому складі своїх підопічних. Замість Таллеса і Едсона на поле вийшли Слюсар та Мисик. Тренерський штаб «Вереса» після поразки від «Кривбаса» також зробив кадрові ротації: замість Кучерова та дискваліфікованого Владислава Шарая в гру вступили Лебеденко та Блізніченко.

Обидві команди активно розпочали західне дербі. На початку гри капітан «Руха» Довгий пробив вище воріт гостей. У свою чергу рівняни відповіли небезпечним ударом головою Станіслава Шарая, але м’яч також пролетів над рамкою воріт. Команди швидко переходили від оборони до атаки і вже момент виник біля воріт «Вереса». Після передачі Соломона пробивав у ціль Мисик, але капітан рівнян Когут зіграв надійно.

Темп гри поступово знизився, причому ігрових зіткнень було багато з боку обох суперників, на відміну від небезпечних моментів. Удар головою Довгого прийшовся вище воріт, а під кінець тайму гості могли відкрити рахунок. Блізніченко вивів на ударну позицію Шарая, який пробивав низом, але досвідчений Паньків ліквідував загрозу.

На початку другого тайму мав нагоду відкрити рахунок у грі Руніч, який замінив Карабіна. Після пасу Слюсара «джокер» рухівців вийшов на ударну позицію, але Василь пробив впритул з ближньою штангою. Гравці «Вереса» виконали декілька штрафних ударів, але захисники «Руха» встигали випереджати своїх суперників.

Напруга у битві турнірних сусідів зростала й арбітру Дмитру Бондаренку довелося виймати з кишені червону картку. Після двох попереджень залишив поле Лебеденко, для якого це було перше вилучення в УПЛ – у 20-й грі. Маючи чисельну перевагу, господарі поля ще більше активізувалися, а гості відійшли на свою половину поля і вдало руйнували атаки суперників.

Активно діяв на вістрі атаки Климчук, який після передачі Соломона теж мав свій момент, але влучив у воротаря. Згодом після передачі Притули та удару Довгого у штрафному гостей виникла метушня, яка так і не завершилася взяттям воріт. У компенсований час був вилучений із поля й Едсон – у 3-й грі в УПЛ.

У підсумку «Рух» завершив дві клубні антирекордні серії: програшну, яка тривала 3 гри та пропускну з 10-ти ігор – 15 голів. Натомість безгольовий серіал рухівців збільшився до 374-х хвилин. «Верес» не перемагає в чемпіонаті впродовж 9-ти ігор: 2 нічиї та 7 поразок. Натомість завершилася пропускна клубна рекордна серія «Вереса», яка з 30 вересня минулого року тривала 15 ігор (25 голів) і розпочалася саме у грі з «Рухом».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 20-й тур.

«Рух» – «Верес» - 0:0

Карабін, 2, Слюбик, 60, Руніч, 69 – Лебеденко, 64

Едсон, 90+2 (грубий фол) – Лебеденко, 71 (друге попередження)

«Рух»: Паньків – Лях, Дідик, Слюбик, Роман – Довгий, Слюсар (Притула, 68) – Соломон-Отабор, Мисик (Едсон, 58), Климчук – Карабін (Руніч, 46).

«Верес»: Когут – Лебеденко, Вовченко, Курко, Гагун – Кльоц – Г. Пасіч, С. Шарай, Дахновський, Блізніченко – Гайдучик (М. Шестаков, 83).

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Удари (у площину): 11 (4) – 7 (2)
Кутові: 2 – 2
Офсайди: 2 – 0.

РУХ - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 8°C

Події матчу

90’
Edson Fernando (Рух Львів) отримує червону картку.
71’
Олександр Лебеденко (Верес) отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бензема прибув на тренувальну базу Реала. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 08:29 0
Бензема прибув на тренувальну базу Реала. Стала відома причина

Королівський клуб допоможе Каріму в лікуванні

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 3
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Матч за припинення 15 матчевих пропускних серій для двох команд,  але більше ніякої користі  для аутсайдерів. І то така користь суто символічна