Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 квітня 2023, 19:01
2353
12

Ігор БЄЛАНОВ: «Павелко і в Європі молодець, люди його поважають»

Володар «Золотого м'яча» дуже радий, що президента УАФ переобрали до Виконкому УЄФА

| Оновлено 06 квітня 2023, 19:01
2353
12
Ігор БЄЛАНОВ: «Павелко і в Європі молодець, люди його поважають»
УАФ. Ігор Бєланов

Відомий український ексфутболіст, тренер, володар «Золотого м'яча» Ігор Бєланов прокоментував переобрання президента УАФ Андрія Павелка до Виконкому УЄФА.

«Я дуже радий, що справедливість перемогла. Стільки писали негативу, але поки що він єдиний, який і поважає історію футболу, і намагається щось зробити у цій країні. Тому я двома руками «за» та із задоволенням вже привітав його. І говорю я не тільки від себе – і з Олегом говорив Блохіним. Ми переживаємо, бо за цей час дуже багато гарного було зроблено. І хочеться, щоб була справедливість.

Андрій Васильович переживає за все. Тут ніхто ні під кого не підлаштовується. Ми маємо свої імена, і ми просто вболіваємо за нашу країну, щоб у нас все було добре. Він і в Європі молодець, люди його поважають», – сказав Бєланов.

Павелко переобрався, незважаючи на проблеми з законом, які він має в Україні.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
igorek
Цікаво хто з болівальників це мурло Павелко поважае щось Біланич мутить.
sergej55
Ох і проститутка.
Am
Володарі зм України: одному заважав Майдан бо на "йолку" не можно сходити, краще в партії бойка в рекламі знятись, інший совок анус павелка облизує причмокуючи, ще один  в партії королевської зганьбився за гроші дамбілобамбасовських...а потім питання чому ми так живемо, да тому що...
BekXan
Бєланов стидно тобі повинно бути в такому віці і нести брехню і неповагу до вболівальників такими заявами
BekXan
У мене слів немає цьому д"білізму.....Чемпіонат в дупі ,сбірна в дупі ,тренерство в дупі, фінансування в дупі,судійство в великій дупі..Павелко чмо яке довело  футбол до дупи.
DK1961
ВСЕ типа БЫВШИЕ звезды КУПЛЕНЫ ХОЗЯИНОМ на корню. Украинский футбол полностью в заложниках у ХОЗЯИНА и его содержанки (непотопляемой) - павелки. Темные времена наступили...
Stanislav Saloid
І це володар золотого м'яча...
Oleksandr Kelym
Ігор Бєланов отримує в УАФ 125000грн у місяць від Павелка - як же йому "благодійника" не хвалити? Отак безмозглі українські спортсмени перекреслюють свої спортивні досягнення !
Выталкиватель парашутистов
Подобное притягивается к подобному. Мало кто знает историю Беланова с 2014 года. Напамню ,для тех кто балдеет от него до этого времени. Депутат горсовета от прорасейской партии Родина, которой руководил бандит и насильник Марков, (сейчас в РФ, часто выступает у Скабеевой и Соловьева, поносит Украину на чем свет стоит). Назначен на должность председателя горспорткомитета. Сразу берет на должность своего зама свою сожительницу, которая фактически руководила спортом в городе, не имея даже законченного среднего образования ( до этого работала продавцом в контейнере на рынке в городе Черноморске. Пойман на поборах с ДЮСШ города, ,директора должны были платить ежемесячную дань ему, от 10 до 20 тысяч  наших денег   ( в городе 11 штук ДЮСШ, теперь умножайте). Нашлись директора, которые отказались платить и донесли в СБУ. Взяли с поличным, во время сбора дани, одного из его замов, тот сразу с потрохами сдал своего начальника.Пришлось ему, Беланову отсидеть сутки в подвале СБУ, потом, как депутата его друзья оттуда вытащили.  С позором уволили с такого хлебного места... Кстати, все эти годы регулярно ездил в РФ, участвовал в показательных играх ветеранов, всегда носил парадную форму сборной команды РФ. По пьяни попадает в ДТП, чудом остается живым в джипе, который несколько раз перевернулся. Где только можно, таскает за собой Золотй мяч в коробке и берет деньги за возможность сфотографироваться с ним. В Одессе популярностью абсолютно не пользуется, почти все бывшие и здравствующие футболисты считают западло с ним общаться... После начала войны с РФ, несколько раз фотографировался в комуфляже, даже с автоматом в окопе, правда, не снимая парадных туфлей, якобы он вступил в ряды защитников Отечества. Та же история как и Васей Ломаченко, один к одному...Теперь, надеюсь, те кто в танке, понимают, почему Беланов работает в ОПГ УАФ и пишет ( тут я сильно сомневаюсь в его эпистолярных способностях,он пару слов связать не может)такие хвалебные оды своему работодателю. Они с павелкой - два сапога пара.
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Умник
И вышивать он крестиком еще может
Gargantua
какой стыд