Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
| Оновлено 06 квітня 2023, 14:58
6553
9

Названо умови, за яких росіян та білорусів допустять на Вімблдон-2023

Джон Вертхейм опублікував електронний лист від організаторів трав'яного мейджора

| Оновлено 06 квітня 2023, 14:58
6553
9
Названо умови, за яких росіян та білорусів допустять на Вімблдон-2023
Getty Images/Global Images Ukraine

Американський журналіст Джон Вертхейм у своєму Twitter опублікував електронного листа російським і білоруським тенісистам від організаторів трав'яного турніру серії Grand Slam Вімблдон, в якому зазначені умови, за яких вони будуть допущені на турнір у 2023 році.

Текст листа:

«Після нашого оголошення 31 березня про те, що ми маємо намір приймати заявки від російських та білоруських гравців, ми хотіли надати вам додаткову інформацію про те, що потрібно від вас для отримання візи для в'їзду до Великобританії цього літа у зв'язку з вашою участь у чемпіонаті (включаючи відбіркові змагання).

Як ми згадували в нашому прес-релізі, відповідно до постанови уряду Великобританії ви повинні підтвердити, що братимете участь у чемпіонаті в «нейтральному» статусі, не висловлюватимете свою підтримку вторгненню росії в Україну і не отримуватимете жодного фінансування від росії чи білорусі, включаючи спонсорство за участь у чемпіонаті.

Ми включили ці заяви до наших умов реєстрації учасників, які ви повинні підписати, перш ніж AELTC (The All England Lawn Tennis & Croquet Club Limited) зможе видати вам лист-запрошення для отримання візи.

Майте на увазі, що будь-які російські чи білоруські особи у вашій команді-підтримки також повинні будуть дотримуватися дуже схожих пунктів в наших умовах реєстрації гостей. Вони також повинні будуть підписати, перш ніж AELTC зможе видати їм лист-запрошення для отримання візи.

Зверніть увагу, якщо ви берете участь в інших змаганнях на трав'яних кортах у Великій Британії до чемпіонату, вам необхідно буде підписати окрему форму декларації, що адмініструється ATP або WTA, залежно від обставин. Формулювання такої декларації буде дуже схожим на формулювання в умовах реєстрації учасників AELTC.

Ми тісно співпрацюємо з Міністерством внутрішніх справ Великобританії, щоб забезпечити своєчасне отримання візи для участі у чемпіонаті цього року».

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gambie
Боже как фашистов унижают .О русских весь мир ноги вытирают а эти рабы готовы любую бумажку подписать лишь бы пустили на соревнования .Ничтожная страна с ничтожными людьми .Любой приличный человек с чувством достоинства давно бы отказался от таких соревнований но только не русское и ватное 
Gambie
россия напоминает собаку голодную.которую гонят и грязь в нее бросают а она отбежала и снова возвращается и руки лижет и просит пустите 
олег инкогнито
Як на мене умови чисто формальні
arrow1418
Та мало . Треба робити вибір , не можна сидіти на двох стільцях , ці підараси у футболці спартака виходять , то ця казачка тупу і глуху вдає і так далі .вийшла сказала я проти війни.якщо мовчиш тоді сидиш у себе в Білорусії і Росії ще можете туди корею з іраном взяти .Створити свій 5 шлем уйобків і там грати між собою
Алексей Хмиль
Обов'язкова стерилізація і можна грати! Повна відмова від розмноження
Владислав Кисляк
Такое ощущение, что на других соревнованиях, в Америке или Австралии или в любой другой стране они выступают под своим флагом и рассказывают как они поддерживают войну. А вот в Англии им это строго на строго запрещают и те не знают как теперь с этим быть
Sashamar
Великий плюс: умови нарешті пов'язані з візовим режимом. Бо вкотре: професійні організації не можуть обмежувати своїх членів за політичними мотивами. А от візові відмови - справа як раз політична.
Великий мінус: не спрацює. Бо там ідейних нема, скрізь прагматики. Вони тобі не тільки що завгодно підпишуть, а ще й "Батько наш Бандера" проспівають. Єдине, що мабуть вийде: сидітимуть тихо, як миші під віником. (Приклад з іншого спорту: знаний путініст Овєчкін усю війну ані пари з вуст. Мабуть, натякнули: не подивимось, що ти капітан та улюбленець Вашингтона, будуть неприємності  ).
Де. як на мене, ключова помилка, що тут, що в рішеннях МОК: треба не засудження війни підписувати, а дивитися на відношення до режиму (конкретно до свого диктатора). Тут кореляція стовідсоткова: хто проти режиму, той і проти війни. А хто за пуйла чи луку відстежувати простіше: листи на підтримку, участь в різного штибу заходах (необов'язково провоєнних).
Ще я б на місці організаторів Віма рекомендував би білорусам (необов'язково, але бажано) виступати в біло-червоно-білому. Полуниця з вершками!
Анатолій Чорнобук
 Три питання. Чий Крим? путін-)(уйло? рф=кацапстан? Tоді - коліном під сраку назад в єбєня.  Незалежно від результатів вікторини...
Выталкиватель парашутистов
Какие драконовские условия! Почти невыполнимые... Как бы карлик-педофил не шарахнул по Лондону своими супер-ракетами, которым аналогов нет...