Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 квітня 2023, 21:23
1687
6

Андрій ПАВЕЛКО: «Це велика честь та відповідальність для мене»

Президент УАФ прокоментував своє переобрання до виконкому УЄФА

| Оновлено 05 квітня 2023, 21:23
1687
6
Андрій ПАВЕЛКО: «Це велика честь та відповідальність для мене»
Facebook. Андрій Павелко

Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував своє переобрання до виконкому УЄФА на 4-річний термін:

«Сьогодні 47-й черговий Конгрес УЄФА висловив повну довіру та підтримку футбольній Україні.

Продовження мандату члена Виконкому УЄФА на наступні чотири роки – це велика честь та відповідальність для мене. І це загальна заслуга всіх наших уболівальників, футболістів, тренерів, арбітрів, футбольних менеджерів, регіональних асоціацій, клубів та керівників. Це заслуга Президента України Володимира Зеленського, за ініціативою та за підтримки якого було відроджено футбольне життя країни та розпочато особливий чемпіонат-2022/2023 у восьми різних лігах, серед чоловічих та жіночих команд.

Це заслуга наших героїв зі Збройних сил України, які щодня незламно захищають незалежність та майбутнє нашої держави. Завдяки всім вам футбол в Україні сьогодні є. Незважаючи на війну, український футбол продовжує бути важливим інструментом поєднання зусиль мільйонів заради перемоги.

Дякую колегам з європейських національних асоціацій за довіру та багаторічну плідну співпрацю. Вдячний за відданість курсу реформ у європейському футболі Александеру Чеферіну, якого вітаю з переобранням президентом УЄФА. Вдячний усьому Європейському футбольному союзу за підтримку України у ці складні часи.

Вдячний команді Глави Держави та Офісу Президента України за системну допомогу у відродженні українського футболу. Продовжуємо спільну роботу заради нових здобутків наших команд! Одним із першочергових завдань сьогодні для нас є відстоювання інтересів України в контексті проведення чемпіонату світу-2030! Зробимо для цього все потрібне і навіть більше!

Слава героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!», – написав Павелко в Facebook.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію
Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6
«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію

Артем переплутав назву своєї команди

Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»
Теніс | 02 травня 2024, 07:51 6
Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
osokor
Знову красти будеш, чесний ти наш?
bonv
Павелко позор українського футболу! На нари гниду!
Выталкиватель парашутистов
Почему один из наглейших мошенников Украины, наворовавший сотни миллионов вечно зеленых денег еще будучи председателем бюджетного комитета Верховного совета Украины, и продолжавшего воровать уже с футбольного корыта УАФ, снова избран в Исполком УЕФА? Ответ прост как рельс. За павелку голосовали такие-же мошенники и бандиты, как и он сам. Когда я, как-то на досуге, занялся изучением жизненного пути членов Испокома УЕФА, то был очень удивлен тем, что подавляющее большинство этих "уважаемых"людей, в свое время были замешаны во многих некрасивых историях, и с криминальным душком тоже. Взятки - это самое безобидное в их деяниях.... павелка органично вписался в этот узкий круг ограниченных людей. Люди с окружения Ермака и Татарова не скрывают того, что дело павелки будет спущено на тормозах, увы... Да, павелка лишился больших денег (адвокаты стоят дорого, еще дороже стоят те, от кого зависит - сидеть ему в СИЗО или быть под домашним арестом, эти "пылесосы" работают на полную мощность, пока есть такая возможность)...А страдает наш футбол,который триста лет не нужен ОПГ УАФ и ее предводителю.  
Sasha Panda
Місце цієі свині, яка жре з футбольного корита в буцигарні !!!