Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
959
0

Лечче – Наполі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 7 квітня о 20:00 за Києвом

Лечче – Наполі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

7 квітня на «Віа дель Марі» пройде матч 29-го туру Серії А, в якому «Лечче» зустрінеться з «Наполі». Старт поєдинку заплановано на 200:00 за київським часом.

Лечче

Команда має досить гарну, але відверто непросту історію. Років 10 тому доводилося запускати проект заново, після банкрутства. При цьому вже виходило за Ліверані вибиратися в Серію А - але тоді все закінчилося вильотом вже за підсумками 1-го сезону. Нове піднесення відбулося 2022-го року, за Бароні. І цього разу все трапилося успішніше, більш-менш упевнено можна говорити про те, що прописка у Кальчо збережена. Тут далася взнаки наявність трійки відверто слабких андердогів. Так що досить середньої статистики жовто-червоних цілком достатньо для зручного місця в середині таблиці. До паузи на матчі збірних вони поступилися чотири рази поспіль, ще й не забиваючи. Така тенденція збереглася і у квітні, коли поєдинок із Емполі закінчився 0:1.

Наполі

Клуб зараз цілком може більше думати не про нинішній поєдинок. Не дарма саме партенопеї відкривають тур - попереду поєдинок 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Але цікаво, що там чекає поїздка на Сан-Сіро, до Мілана. Саме з червоно-чорними Хвіча та компанія відкривали цей місяць, однак у Серії А та вдома. Вийшов гучний провал у вигляді домашніх 0:4. Але в цілому все в Кальчо вже більш ніж зрозуміло і очевидно - титул переїде на південь країни, до Неаполя, залишається тільки зрозуміти, коли це буде офіційно оформлено. Лучано Спаллетті міг собі дозволити пожертвувати туром, відкласти все на тиждень - передчуття титулу теж приємне. З іншого боку, чистого класу цілком може вистачити для того, щоб здобути перемогу. Та й розгромна поразка у минулому турі потребує реабілітації якнайшвидше.

Статистика особистих зустрічей

Наполі двічі поспіль не можуть перемогти аутсайдера. Лечче виграв 3:2 у 2020 році, напередодні вильоту, і взяли нічию наприкінці літа. Обидва рази клуби зустрічалися на Сан-Паоло!

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у невмотивований Лечче. Ставимо на перемогу гостей з коефіцієнтом – 1,63.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.