Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
| Оновлено 07 квітня 2023, 19:45
1915
6

Бенфіка – Порту. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Португалії

Поєдинок відбудеться 7 квітня о 20:00 за Києвом

| Оновлено 07 квітня 2023, 19:45
1915
6
Бенфіка – Порту. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Португалії
Getty Images/Global Images Ukraine

7 квітня на «Да Луш» пройде матч 27-го туру чемпіонату Португалії, в якому «Бенфіка» зустрінеться з «Порту». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Бенфіка

Клуб впевнено йде до повернення чемпіонського титулу. І це вже стало б достатнім виправданням запрошення минулого літа Рогера Шмідта. Але німець може в Лісабоні вже в перший рік роботи досягти набагато більшого навіть! Його орли стали відкриттям Ліги чемпіонів. Ні, там і рік тому виходили до плей-оф, залишивши за спиною Барселону. Але зараз вони виграли квартет у таких грандів, як ПСЖ із Ювентусом – італійці у підсумку вирушили до Ліги Європи. У 1/8 фіналу там не помітили Брюгге, та й у майбутньому протистоянні з Інтером португальці не виглядають андердогом. Так, була невдача в кубку, зате в Прімейрі Бенфіка йде майже без осічок. З Ріу Аве було не дуже просто, але при цьому все одно вдалося оформити підсумкові 1:0.

Порту

Команда рятуватиме сезон через останній турнір, у якому ще можна виграти трофей – кубок країни. Там дракони вийшли у півфінал, де будуть явними фаворитами у протистоянні зі скромним Фамаліканом. Решту Сержіу Консейсау вже де-факто програв. Його підопічні непогано виглядали у Лізі чемпіонів, де восени виграли непросту групу з Баєром та Атлетіко. Та й з Інтером все вирішив єдиний м'яч у Мілані, після якого у поєдинку у відповідь усе закінчилося прагматичною нульовою нічиєю. Щоправда, наприкінці італійці просто відскочили - була і стійка, і поперечина. Втім, і в Прімейрі ще потрібно хоча б 2-ге місце відстояти, дуже багато очок розгубили. Та й у Портімоненсе ледве виграли, 1:0.

Статистика особистих зустрічей

9 разів поспіль у цьому дербі Порту не програвав. Але у жовтні за рахунок єдиного м'яча Рафи Сілви Бенфіка перемогла на Драгау.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом дуелі Бенфіку. Але їй головне – не програти. Так що варто зупинитися на пропозиції з тоталом менше 2,5 голів з коефіцієнтом - 1,833.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 4
Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

В УЄФА назвали найкращого гравця матчу ЛЧ між Баварією та Реалом
Футбол | 01 травня 2024, 01:20 0
В УЄФА назвали найкращого гравця матчу ЛЧ між Баварією та Реалом

Автор дубля Вінісіус Жуніор отримав приз найкращого гравця поєдинку

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Бенфіка не буде "рвати жили", в них матч з Інтером через три дні. Є прекрасні шанси вийти в півфінал ЛЧ ( Інтер зараз кризовий ), а це вже рівень.
Gorok🎧
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил