Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 05 квітня 2023, 22:00
4653
1

Барселона – Реал. Прогноз і анонс на матч Кубка Іспанії

Одна команда на шляху до требла, інша – намагається зачепитися хоча б за один трофей

| Оновлено 05 квітня 2023, 22:00
4653
1
Барселона – Реал. Прогноз і анонс на матч Кубка Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 5 квітня, у Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться матч-відповідь півфіналу Кубка Іспанії з футболу, у якому зіграють каталонська «Барселона» та мадридський «Реал». Стартовий свисток арбітра Хуана Мартінеса Мунуери з Валенсії пролунає о 22:00 за київським часом.

Барселона


Поточний сезон у виконанні каталонської «Барселони» присвячений переважно важкому процесу відновлення власної репутації, яку команда встигла розгубити протягом кількох непростих останніх років. Звичайно, мова на цьому етапі йде виключно про внутрішню арену, оскільки вже другий рік поспіль плей-оф Ліги Європи УЄФА виявляється для «блаугранас» не настільки привабливим змаганням, як Ла Ліга або навіть Кубок Іспанії. Команда Хаві вже встигла наростити видатний відрив у дванадцять очок від мадридського «Реала» в чемпіонаті, увела з-під очей принципового суперника Суперкубок країни в січні цього року, і тепер серйозно загрожує залишити команду Анчелотті ще й без Кубка Короля.

Для цього «Барселона» має чудову підмогу у вигляді перемоги на полі суперників, нехай і з мінімальною перевагою (1:0), у першій частині двоматчевої дуелі. Очевидно, що після відмови від так званого «правила виїзного голу» цей результат взагалі перестав мати суттєву вагу у світовому футболі, тим більше, коли йдеться про протистояння команд такого рівня. Але футболісти Хаві цього сезону показують просто незбагненні дива надійної гри в обороні власних воріт, про що яскраво говорять лише дев'ять пропущених м'ячів за 27 матчів Ла Ліги. Удома при цьому «блаугранас» пропускали лише двічі. Та й смуга з п'яти перемог поспіль має додати команді трохи впевненості, навіть з урахуванням пошкоджень у ключових футболістів на кшталт Педрі чи Френкі де Йонга.

Реал


Фактично, перед мадридським «Реалом» прямо зараз відкриваються досить невтішні перспективи залишитися без трофеїв за підсумками поточного сезону. Ніхто не знає, як закінчиться дуель проти лондонського «Челсі» у Лізі чемпіонів УЄФА для команди Карло Анчелотті, чемпіонський титул вона, напевно, захистити вже не зможе, а Суперкубок Іспанії, як ми вже згадували, був програний на початку року. Із очевидних можливостей залишається лише Кубок, але й тут ситуація складається таким чином, що на фінальний матч проти «Осасуни» скоріше поїдуть принципові суперники, а не «королівський» клуб.

Утім, зайвий раз мотивувати «Реал» на протистояння проти «Барселони» на її полі немає потреби, а попередні невдачі мають лише розбурхати колектив Анчелотті. «Барса» вже придумала варіант того, як протистояти Вінісіусу на фланзі, Бензема також украй складно відшукати свої гольові моменти від матчу до матчу, але при цьому «галактикос» все одно забивають доволі багато голів, а на вихідних скромний «Вальядолід» отримав у свої ворота абсолютно нескромні шість пострілів (6:0). «Реал», як і «Барселона», має проблеми з ігровим тонусом після березневої міжнародної паузи, але близькість матчів Ліги чемпіонів має надати команді належного прискорення.

Орієнтовні склади


«Барселона»: тер Штеген – Бальде, Алонсо, Кунде, Араухо – Гаві, Бускетс, Кессьє – Фаті, Левандовськи, Рафінья.

«Реал»: Куртуа – Алаба, Начо, Мілітао, Васкес – Модрич, Чуамені, Кроос – Вінісіус, Бензема, Вальверде.

Не зіграють: Дембеле, Крістенсен, Педрі, де Йонг – Менді.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команда Хаві забезпечить собі необхідний результат. Нашою ставкою буде позиція – Барселона не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 1.90.

5 квітня, середа

«Барселона» – «Реал» (перший матч – 1:0)
Барселона. «Камп Ноу». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хуан Мартінес Мунуера (Валенсія, Іспанія)
БАРСЕЛОНА – РЕАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 13
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
Тут швидше Барса пройде до фіналу і поповнить скарбничку, але оту ЛЧ - Реал таки фаворит у матчі, тому напевно пройде до півфіналу, а грати у ЛЧ в Реала вдається, вірніше, грати як получиться, а от пробиватись далі - то тут вони лідери