Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 04 квітня 2023, 22:15
1401
1

Ювентус – Інтер. Прогноз та анонс на матч Кубка Італії

Перша частина двоматчевої кубкової саги

| Оновлено 04 квітня 2023, 22:15
1401
1
Ювентус – Інтер. Прогноз та анонс на матч Кубка Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 4 квітня, у Туріні на стадіоні «Альянц Стедіум» відбудеться перший матч півфіналу Кубка Італії з футболу, у якому зіграють туринський «Ювентус» та міланський «Інтер». Стартовий свисток арбітра Давиде Маси з Імперії прозвучить о 22:00 за київським часом.

Ювентус


Незважаючи на різні фінансові скандали, які супроводжують туринський «Ювентус» упродовж поточного сезону, команда Массіміліано Аллегрі все одно намагається показувати результат. У контексті Серії A італійський фахівець любить нагадувати, що в його команди відібрали 15 здобутих очок у якості санкцій, а інакше вона була б другою в турнірній таблиці, відразу після фактично недосяжного «Наполі». На додачу до цього, «зебри» продовжують виступи в Лізі Європи УЄФА, де їхнім матчам у чвертьфіналі проти лісабонського «Спортінга» будуть присвячені наступні два тижні.

А вже найближчим часом «б'янконері» мають зіграти перший півфінальний матч Кубка Італії проти міланського «Інтера», сподіваючись не дати принциповим суперникам здобути ще один кубковий трофей, нарівні з Суперкубком країни, під час поточної кампанії. Очевидно, що жереб у плані матчів удома, а потім – на виїзді, зіграв проти туринського колективу, але досвід цього сезону підказує, що «Ювентус» цілком може дати бій опонентам за Derby d'Italia як на своїй арені, так і на чужій. Не дарма «зебри» виграли обидві зустрічі в чемпіонаті, та ще й із «сухим» рахунком 3:0. На користь колективу Аллегрі також говоритиме й відсутність невдач у попередніх п'яти матчах на внутрішній та міжнародній аренах.

Інтер


У той самий час у таборі міланського «Інтера» розпочалися улюблені для цього клубу зразка останніх років танці на граблях потенційної відставки головного тренера. Три матчі поспіль у Серії A «змії» не можуть навіть зіграти внічию. На відміну від відсутності перемоги в гостьовій грі проти «Порту» (0:0), ці результати зовсім не допомагають «нерадзуррі» просуватися вгору в турнірній таблиці, і навіть призводять до сумних наслідків. Ще нещодавно колектив Сімоне Індзагі був прямим переслідувачем «Наполі», а тепер, у тому числі й через поразку від «Ювентуса» у нещодавній грі чемпіонату (0:1), займає лише четвертий рядок. Якби римська «Рома» була трохи сміливішою, «Інтер» би вже не знаходився навіть у зоні Ліги чемпіонів.

Саме тому в Мілані зараз активно обговорюють тему можливої заміни для Індзагі, якщо не в завершальній стадії сезону, то вже під час літньої перерви. Сподівань на повернення чемпіонського титулу у «Інтера», як і в усіх команд Серії A, відібрав блискучий «Наполі», у Лізі чемпіонів лісабонська «Бенфіка» точно не виглядає комфортним суперником за чвертьфіналом, нехай і не є найгіршим із можливих варіантів. Ось і залишається Індзагі трясти здобутим Суперкубком Італії перед вболівальниками та керівництвом клубу, сподіваючись зачепитися за Кубок країни в якості другого трофею за сезон. Але для початку «Інтеру» було б непогано згадати, як перемагати.

Орієнтовні склади


«Ювентус»: Щесни – Гатті, Бремер, Данило – Костич, Рабіо, Локателлі, Міретті, Де Шильо – Ді Марія – Влахович.

«Інтер»: Онана – Бастоні, Ачербі, Дарміан – Госенс, Мхітарян, Брозович, Барелла, Думфріс – Джеко, Мартінес.

Не зіграють: Кайо, Ігаттарен, Погба, Бонуччі, К'єза – Дальберт, Чалханоглу, Дімарко, Шкрініар.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі господарі поля будуть ближчими до успіху за нерезультативного футболу. Нашою ставкою буде позиція – Перемога «Ювентуса» в один гол або нічия з коефіцієнтом 1.75.

4 квітня, вівторок

«Ювентус» – «Інтер»
Турін. «Альянц Стедіум». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Давіде Масса (Імперія, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rozalievka
Инзаги выиграет ЛЧ .все забудут про его увольнение. .