Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 04 квітня 2023, 21:05
718
0

Ювентус – Інтер. Італійське дербі у матчі 1/2 фіналу Кубка

Поєдинок відбудеться 4 квітня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 04 квітня 2023, 21:05
718
0
Ювентус – Інтер. Італійське дербі у матчі 1/2 фіналу Кубка
Getty Images/Global Images Ukraine

4 квітня на «Альянц Стедіум» пройде матч 1/2 фіналу Кубка Італії, в якому «Ювентус» зустрінеться з «Інтером». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Ювентус

Клуб не може зараз повністю зосередитися на суто футбольних подіях - розпочався основний розгляд у суді того, що натворило попереднє керівництво. Проте Стара Синьйора сприйняла такий удар гідно. Аллегрі, очевидно, має намір пробитися в Лігу чемпіонів через чорний хід, вигравши менш рейтинговий єврокубок - Лігу Європи. У плей-оф там уже пройдено Нант із Фрайбургом. Втім, і у Серії А залишаються шанси повернуться до топ-4, незважаючи на великий штраф. Б'янконері досить активно вигравали, особливо на тлі нестабільності конкурентів та скорочували відставання. Ось і Верону після паузи обіграли із прагматичним та фірмовим рахунком – 1:0.

Інтер

Команда поки що не склала для себе повноцінної оцінки за нинішній сезон. Дуже суперечливі результати команди. З одного боку, не можна заперечувати успіхів Сімоне Індзагі і цього футбольного року. Тут і захист статусу володаря Суперкубку, ще й з 3:0 у дербі із Міланом. І Ліга чемпіонів, де знову вийшли з групи, а потім і розібралися, хай і дуже прагматично (1:0, 0:0) із Порту. Та й у Серії А не можна говорити про провал нерадзуррі, вони зустріли квітень у трійці лідерів. Інша справа, що осічок забагато. Особливо частими були невдачі напередодні паузи на ігри збірних, коли у 4-х турах було 3 поразки. Тільки проблеми конкурентів дозволили тоді утриматись у групі лідерів. Але уроки здобути не вийшло, або паузи в 2 тижні не вистачило для роботи над помилками - Фіорентині вдома поступилися 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Минулий сезон був успішним для Інтера: 4 очки у Кальчо, перемоги, нехай і в екстра-таймі, у Суперкубку та Кубку. Але у розіграші Серії А 2022/2023 вже двічі, зокрема й у березні, вигравав Ювентус.

Прогноз

Букмекерські контори надають перевагу в цій парі Ювентусу. Але, з урахуванням важливості поєдинку, ставимо на прагматичний тотал менше 2,5 голів з коефіцієнтом – 1,7.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.