Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1188
0

Валенсія – Райо Вальєкано. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 3 квітня о 22:00 за Києвом

Валенсія – Райо Вальєкано. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

3 квітня на «Местальї» пройде матч 27-го туру Прімери, в якому «Валенсія» зустрінеться з «Райо Вальєкано». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Валенсія

Команда минулого сезону грала у фіналі Копи дель Рей і була міцним середняком Ла Ліги. Але чергові дивні рішення Пітера Ліма довели легендарних лос чес до нового циклу боротьби за виживання. У лютому чи пішов, чи був звільнений Дженнаро Гаттузо. Його змінила місцева футбольна легенда Рубен Бараха. Поки що при ньому кажани так само беззубі у виїзних поєдинках. Вже з новим наставником програвали сухо гостьові матчі не лише Барселоні та Атлетіко, а й потенційному конкуренту – Хетафе. Але надії на краще дарує те, що обидва поєдинки на своїй Местальї за екс-півзахисника вийшли успішними. Там виграли і у Реала Сосьєдада і в Осасуни – досить міцних та амбітних клубів. Цікаво, що в обох матчах було по 1:0.

Райо Вальєкано

Клуб не став черговою жертвою синдрому 2-го сезону. Навіть навпаки, цю темпораду цей самобутній столичний проект проводить якщо не успішніше, то точно стабільніше, ніж 2021/2022. І навіть зараз бджілки залишаються серед претендентів на єврокубки. Тільки за додатковими показниками на даний момент підопічні Андоні Іраоли поступаються Атлетіку у боротьбі за 7-ме місце – у обох по 36 очок. Але, таке враження, не дуже й хочуть у Мадриді досягти виступу в наступному циклі Ліги конференцій. З початку лютого, ось уже в 6 турах іспанського чемпіонату поспіль, Райо ніяк не може виграти - 4 нічиї та виїзні поразки Кадісу та Сельті. Втім, і баски не вражають, їм важливіше поборотися за вихід у фінал кубка. Тож можна застрибнути у підсумку на 7-му позицію.

Статистика особистих зустрічей

Валенсія має лише 1 перемогу у 9 крайніх очних поєдинках. Райо Вальєкано після повернення в Прімеру їй не програє. У тому числі перемогли 2:1 у вересні.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари Валенсію. Але в будь-якому випадку пара не обіцяє видовищність - чекаємо на тотал менше 2,0 голів з коефіцієнтом - 2,0.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 5
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.