Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2023, 08:42
307
0

ОГНЄНОВИЧ: «Колос сів ближче до воріт, ми не встигли створити моменти»

Виконувач обов'язків головного тренера «Металіста» – про матч із ковалівським клубом

| Оновлено 03 квітня 2023, 08:42
307
0
ОГНЄНОВИЧ: «Колос сів ближче до воріт, ми не встигли створити моменти»
ФК Металіст. Пєріца Огнєнович

Виконувач обов'язків головного тренера «Металіста» Періца Огнєнович прокоментував результат матчу 19-го туру УПЛ проти ковалівського «Колоса» (0:0)

– Ви все бачили. Не забили пенальті, втратили ще багато гольових моментів. Загалом подібне відбувається у кожному матчі, у нас є моменти, але нам дуже важко забити гол. Чому так, ми поки що не знаємо. Стараємось, багато та якісно працюємо на тренуваннях в цьому напрямку, але переломити цю тенденцію поки що не можемо.

– Очевидно, що сьогодні «Металіст» виглядав краще порівняно з трьома попередніми весняними матчами...
– Кожна гра — це окрема історія. Є команди, які грають так, як от сьогодні «Колос». Є суперники, які грають більш відкрито. Нам просто потрібно виграти матч, щоб команда психологічно розвантажилась, щоб хлопці побачили, що ми можемо вигравати.

– Як оцінюєте сьогоднішні заміни, чи можна вважати їх вдалими?
– Наші заміни були направлені на підсилення атаки. Просто гра була така, що «Колос» сів ближче до своїх воріт і ми не встигли створити моменти, на які очікували у другій половині зустрічі.

– Сьогодні ми пересвідчились, що «Металіст» здатен якісно контролювати м'яч та грати першим номером. У наступному турі на нас чекає матч проти «Шахтаря», чи буде там команда грати настільки ж агресивно?
– Ми будемо ретельно готуватися до гри з «Шахтарем». Так, це один з найкращих клубів країни, але, я думаю, що не треба боятися цієї команди. Просто потрібно вийти на поле та зіграти так, як вміємо. Звичайно, буде важка гра, але я вірю, що наша команда може зіграти хороший матч. Не треба боятися.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.