Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2023, 08:48
2205
4

Володимир ШАРАН: «Подумати не могли, що Минай програє цей матч»

Тренер розчарований черговою поразкою

| Оновлено 03 квітня 2023, 08:48
2205
4
Володимир ШАРАН: «Подумати не могли, що Минай програє цей матч»
ФК Минай

Наставник «Миная» Володимир Шаран оцінив поразку 1:2 у матчі УПЛ проти «Інгульця». Команда вигравала 1:0, але пропустила голи на 84-й та 95-й хвилинах.

«Ми розуміли, які великі у нас кадрові проблеми. Важливий для нас гравець Дмитро Нємчанінов пропускав матч через перебір карток. Травмований Антон Байдал, Олег Горін лише три дні як розпочав тренуватись. Андрій Булеза повернувся в команду за день до гри – був у юнацькій збірній, тому ми вирішили не використовувати його в основному складі. На його позиції зіграв Іван Трубочкін, який багато пропустив через травму. Юрій Коломоєць тиждень як почав тренуватись у загальній групі. Дуже розраховували на Назарія Воробчака. Сподівались, що ушкодження, яке він отримав, несерйозне і він зможе зіграти. Проте також не змогли на нього розраховувати і навіть не включили у заявку. Бачили, які у нас проблеми, але все ж таки вирішили наситити середню лінію поля і зіграти по схемі 4-2-3-1, тому що Руслан Паламар дуже добре проявив себе на тренуваннях. Хлопець перший раз вийшов в основному складі.

Звичайно, ми були незадоволені грою в першому таймі. Грою в атаці, грою при виході з оборони в атаку, але головне що ми перекрили всі зони. Правильно зіграли у захисті й забили зі стандарту. Тому, можна сказати, що за планом на перший тайм зіграли непогано. Після перерви «Інгулець» перебудувався, зіграв по іншій схемі і створили пару таких серйозних моментів, щоб зрівняти рахунок. Проте добре зіграв наш воротар.

Але ніхто не міг подумати, що ми можемо програти цю гру, адже залишалося шість хвилин до закінчення основного часу. По замінах важко було говорити, але у перерві ми замінили Паламара на Олега Вишневського, щоб підсилити гру у нападі та вихід з оборони в атаку.

На превеликий жаль, отримали автогол й незрозумілий пенальті у свої ворота. Незрозумілий, тому що Олександр Мельник зіграв дивно. Видно було, що він вже втомився й не розумів, що робить. Справедливий пенальті.

Вирішувати долю матчу потрібно було кількома хвилинами раніше. Я маю на увазі моменти Міхаіла Гечева. На превеликий жаль, він їх не реалізував. Хлопці старалися. Претензії є, тому що програли на останніх хвилинах. Але головне, що ми побачили самовіддачу, бійцівський дух. Просто нас не вистачило на 95 хвилин, враховуючи проблеми, які я назвав на початку», – сказал Шаран.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 03:30 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevestnik
такі два голи Інгульця...
можливо  Поворзнюк привіз соняшникової олії  гравцям Минаю ?   
New Zealander
Професіональний гравець у футбол не може випадково так відверто зіграти рукою і повністю витягнути її над головою. Він не мала дитина. Тут не просто дивно як каже Шаран, а явно щось не чисто
Выталкиватель парашутистов
Шаран тренер - не смешите мои тапочки, скорее выполняет функции администратора команды,не более. А вот по пеналю - вопрос интересный, явно попахивает ставкой на конторе,рупь за сто...