Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
|
2819
0

Шанс для Шахтаря? Палмейрас має проблеми із молодим талантом

Клуб із Сан-Паулу не може домовитися про повний викуп економічних прав на Кевіна

Шанс для Шахтаря? Палмейрас має проблеми із молодим талантом
ФК Палмейрас. Кевін

У бразильського «Палмейраса» виникли проблеми з 20-річним лівим вінгером Кевіном, який став однією з головних зірок крайнього розіграшу Копіньї - молодіжного Кубка Сан-Паулу.

Як повідомляє журналіст Хорхе Нікола, останнім часом «Палмейрас» вийшов на зв'язок із «Деспортіво Бразил», намагаючись викупити 40% економічних прав на гравця, на додачу до тих 50%, які раніше клуб вже придбав, проте ця ідея провалилася.

«Кевін був гравцем «Деспортіво Бразил» і «Палмейрас» купив 50% економічних прав на нього за 400 тисяч бразильських реалів. Існує договірне положення, яке дозволяє «Палмейрасу» купити ще 20% за 1 мільйон реалів. Але «Палмейрас» постарався бути дуже хитрим у контактах із «Деспортіво Бразил» й запропонував 800 тисяч реалів за 40%. На це «Деспортіво Бразил» відповів відмовою, оскільки нещодавно донецький «Шахтар» пропонував за Кевіна 10 мільйонів євро».

«З цієї причини головний тренер «Палмейраса» Абель Феррейра вирішив пригальмувати ідею використання гравця в основному складі. Після того, як він досяг успіху в Копіньї, ідея полягала в тому, щоб Кевін почав виступати за першу команду. Цього не сталося, і Кевін продовжує грати за «Палмейрас» U-20», - повідомив журналіст.

Раніше повідомлялося, що «Палмейрас» оцінює можливість запропонувати «Шахтарю» 10 мільйонів євро та Кевіна за трансфер хавбека Педріньо, який нині грає в оренді за «Атлетіко Мінейро».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.