Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2109
2

Ньюкасл – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 2 квітня о 18:30 за Києвом

Ньюкасл – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 квітня на «Сент-Джеймс Парк» пройде матч 29-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ньюкасл» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за київським часом.

Ньюкасл

Команда потужно провела 2022 рік, зумівши врятувати минулий сезон і провівши 1-ше коло нового в квартеті лідерів. Але взимку сороки, здавалося, здулися геть-чисто. Спочатку виникли серйозні проблеми в атаці, коли не вийшло навіть просто забити гол у кількох поєдинках. А потім пішли поразки, щоправда, грандам. Тут і 0:2 у фіналі Кубка Ліги, і бублики в АПЛ з Ліверпулем та Сіті. Але в березні вдалося прокинутися, вигравши і у Вулвергемптона, і у Ноттінгем Форест - двічі по 2:1. Це, у поєднанні з проблемами конкурентів, зокрема Тоттенгема, залишає шанси врешті-решт забратися до Ліги чемпіонів. Так, поки що чорно-білі йдуть 5-ми, відстаючи від шпор на 2 очки. Але при цьому і зіграли на 2 поєдинки менше – є де додати, обігнати.

Манчестер Юнайтед

Клуб проводить чудовий сезон, і поки що не зрозуміло, як багато він досягне. Вже приніс тен Хаг 1-й трофей за кілька років - саме обігравши Ньюкасл, манкуніанці взяли Кубок Ліги. Триває боротьба ще за 3 титули. У Лізі Європи англійці стали фахівцями по Іспанії, послідовно вибивши у плей-оф Барселону та Бетіс, і тепер готуються до ігор проти Севільї. У Кубку Англії перед паузою розгромили Фулгем та пробилися до півфіналу. За такого щільного графіка не дивно, що в Прем'єр-Лізі не обходиться без осічок. І справа не тільки в 0:7 від Ліверпуля на Енфілді, а й у нічиїх з явно слабшими, на кшталт Крістал Пелас і Саутгемптона.

Статистика особистих зустрічей

Ньюкасл востаннє вигравав у 2019 році. Нещодавно він узяв дві нічиї поспіль. Але вже після нового року був той самий фінал Кубка Ліги, де Манчестер Юнайтед оформив 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу господарям поля. Але МЮ після паузи не повинен програти поєдинок навіть на полі потенційного конкурента з коефіцієнтом - 1,6.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
Один нижче Тотема,другий вище,потрібна нічия.