Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 березня 2023, 21:59
6871
12

Сергій САВЕЛІЙ: «Сподівався на допомогу Ахметова по одній пікантній справі»

Культовий коментатор згадав про вплив авторитетного власника «Шахтаря»

| Оновлено 30 березня 2023, 21:59
6871
12
Сергій САВЕЛІЙ: «Сподівався на допомогу Ахметова по одній пікантній справі»
ФК Шахтар Донецьк. Рінат Ахметов

Легендарний коментатор Сергій Савелій розповів про свою роботу в Донецьку в середині 90-х і на початку 00-х та зв'язки з президентом «Шахтаря» Рінатом Ахметовим.

«Після того, як Ахатя Брагіна підірвали на стадіоні, у мене все одно не було побоювань. Я знав, що мене ніхто не чіпатиме, бо є підтримка, є якийсь авторитет у спортивному світі.

Я спілкувався з Рінатом Леонідовичем. І у футбольних справах, і не тільки. Сподівався на його допомогу по одній пікантній справі, але деталей не розкриватиму. У нього все ж таки було чимало авторитету не лише в Донецьку, а й в Україні в цілому», - зазначив Савелій.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndiM
Ну і до чого це? Хвалиться що його захищав вбивця і катала, і ще й допомогав у "делікатній справі"? Він хоч розуміє що несе? 
Alex86 1
содержательно
Dixon
Савелий отметил, что в те времена в Донецк ездили целые съемочные группы на матчи чемпионата Украины.«В Донецке всегда тепло встречали. Нас в Донецк ездило тогда очень много, привозили даже собственную ПТС. Один тур – показываем Шахтер, второй тур – Металлург. Бригада была где-то 26 человек – это режиссеры, операторы, редактор, комментатор».
«Я надеялся на помощь Ахметова»: культовый комментатор вспомнил о влиянии авторитетного владельца Шахтера
Комментатор признался, что в некоторой степени его спокойствие за свою жизнь было связано с личным знакомством с нынешним владельцем Шахтера Ринатом Ахметовым, имевшим большой авторитет.
Nick.Grabowski
Зараз в Донбас, Луганщину, Запоріжжя, Херсонщину налізло десятки тисяч бандюків, кримінальних елементів, зеків та інших подібних представників "російського міра (шлаку)".
А де ж наші, місцеві "авторитети"? 
Sher15
Интересно а зачем это Савелий пишет.? Это он так обращается к Ахметову через спорт юа ?
Выталкиватель парашутистов
Мне было бы стыдно даже вспоминать одному на кухне, с выключенным светом, что я имел какие-то отношения с этим бандитом.... Ну, я и раньше был не очень высокого,от слова совсем, мнения о Савелие,меня всегда убивало в нем то, что лез комментировать любой вид спорта, абсолютно не зная правил этого вида спорта. Помню как он комментировал биатлон с зимних ОИ. это было что-то, он даже не знал, что стрельба ведется с 50 метров, а не со 100, что калибр патронов 5,6 мм,  а не 7,62 мм, просто ему попалась методичка для комментаторов начала 70-х годов.Что-то долго его не было слышно, и вот опять... 
Dixon
Вырезали 90 процентов слов Савелия
Міш Міш
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Score Pion
Кажуть, Сергій Степанович зараз дуже хворий... От тут допомога рената згодилася б дуже!