Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

КИРСТЯ – про перемогу над Соболенко: «Розуміла, що в мене буде шанс»

Сорана від початку планувала діяти агресивно від початку матчу

КИРСТЯ – про перемогу над Соболенко: «Розуміла, що в мене буде шанс»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сорана Кирстя

Румунська тенісистка Сорана Кирстя розповіла про перемогу над другою ракеткою світу Аріною Соболенко у 1/4 фіналу турніру WTA 1000 у Маямі.

«Я дуже задоволена цією перемогою. Хочу сказати, що я була впевнена у своїй грі. Я знала, що граю зараз добре, і розуміла, що якщо діятиму агресивно, то в мене буде шанс, і саме так я сьогодні і вчинила. Напевно, Соболенко зараз одна з двох-трьох найкращих гравців, які перебувають у чудовій формі. Звичайно, така перемога надає мені великої впевненості.

Звичайно, загалом я знала, як грає Аріна, що в неї дуже, дуже агресивна гра. Тому я розуміла, що сьогодні і я маю бути агресивною, бо як тільки ти даєш їй простір, якщо ти трохи відступаєш, то з тобою покінчено.

Я думаю, що мені пощастило, бо можу робити і те, й інше. Я можу атакувати та можу захищатися. В основному я волію атакувати. Але я знала, що треба діяти активно, і я маю бути сильною на початку, тому що як тільки вона бере перші кілька геймів, вона починає атакувати все більше і більше, і це безперечно складно витримати. Тому я думаю, що сьогодні головне для мене було бути агресивною, не дозволяти їй диктувати очки, бути надійною та добре подавати. На жаль, я подавала не так добре, але у важливих моментах подача мені дуже допомогла», – сказала Кирстя.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.