Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 29 березня 2023, 23:39
1194
2

ЦИГАНКОВ: «Я люблю забивати голи. Але головна мета – щоб команда виграла»

Вінгер «Жирони» розповів про свою адаптацію в іспанському клубі

| Оновлено 29 березня 2023, 23:39
1194
2
ЦИГАНКОВ: «Я люблю забивати голи. Але головна мета – щоб команда виграла»
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Циганков

Вінгер іспанської «Жирони» та збірної України Віктор Циганков на прес-конференції розповів про свою адаптацію у клубі:

«Досвід неймовірний. Місто дуже красиве. Я та моя сім'я дуже раді бути у Жироні. Я думаю, що моя адаптація відбувається добре, тому що команда та тренерський штаб намагаються допомагати мені щодня, і це полегшує процес. І я їм дуже вдячний.

Три голи та три передачі? Я граю в лінії атаки і, звісно, люблю забивати голи. Але моя головна мета – допомогти команді вигравати матчі. А це важливіше за голи, які я можу забити. Я орієнтуюсь не на цифри, а на допомогу. За логікою речей, якщо ти забиваєш голи, ти також допомагаєш команді вигравати матчі.

Дуель проти «Еспаньола»? Це важлива гра, але нам потрібно зосередитись на собі. Ми добре тренуємось і будемо готові показати гарну гру. Іспанська ліга – це топ-ліга. Досі я грав лише в Україні, а це зовсім інше. Тут дуже гарний рівень, дуже хороші команди та якісні гравці. Кожна гра унікальна, і мені дуже подобається тут грати.

Я просто намагаюся бути самим собою на полі та старанно працюю на тренуваннях. Я думаю: якщо ти так працюєш, ти допомагаєш команді. Мічел (головний тренер «Жирони») багато розповідає мені про те, чого він хоче на моїй позиції в кожному матчі. Тому що кожен суперник індивідуальний, і ми завжди робимо різні речі, залежно від матчу. Я точно знаю, що я маю робити в кожній грі.

Ситуація в Україні? Це катастрофа для всіх. В Україні дуже важко грати. Там грають без уболівальників, на порожніх стадіонах. І щотижня ти в небезпеці, бо не знаєш, що може статися – прилетять ракети чи бомби. Там дуже важко».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Красава. После перехода скромность не потерял. 
Alex Suz
Яка дивна філософія.чи то не то саме юначе?