Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 березня 2023, 02:04
4557
5

ОФІЦІЙНО. ФІФА позбавила Індонезію права провести ЧС U-20 у 2023 році

Азіатська країна не хотіла допускати до змагання юнацьку збірну Ізраїлю

| Оновлено 30 березня 2023, 02:04
4557
5
ОФІЦІЙНО. ФІФА позбавила Індонезію права провести ЧС U-20 у 2023 році
fifa.com

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) ухвалила рішення про позбавлення Індонезії права на проведення фінальної частини чемпіонату світу з футболу серед гравців віком до 20 років.

Сьогодні відбулася зустріч між президентом ФІФА Джанні Інфантіно та президентом Футбольної асоціації Індонезії Еріком Тохіром, після якої і було ухвалене таке рішення.

Повідомляється, що нову країну-господарку чемпіонату світу U-20, який має відбутися цього року, буде названо найближчим часом.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що ФІФА може позбавити Індонезію права на проведення юнацького чемпіонату світу в нинішньому році, оскільки влада країни, зокрема, губернатор Балі, відмовилася приймати на запланованому на 31 березня, а згодом скасованому жеребкуванні турніру делегацію з Ізраїлю. З цією державою Індонезія не має дипломатичних відносин.

Також у пресі повідомлялося, що на Індонезію можуть бути накладені серйозні санкції з боку ФІФА, аж до виключення з організації та позбавлення можливості грати у турнірах під її юрисдикцією.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mykhailo Stepanov
ех, с кацапами б так швидко і зрозуміло...
suforza1921
Скільки може ФІФА пихати ЧС по незрозумілих нефутбольних країнах з антидемократичними режимами і з відсутністю дотримання прав людини? парашостан, Катар, Індонезія... От тому й такі наслідки.
palyvoda2006
Логічно правильне рішення!
GloryUkraine
Дивно, що ніхто не кричить, що це індонезіофобія.  Відібрали і відібрали. 
Выталкиватель парашутистов
Я думал, что только в ОПГ УАФ глухари сидят, оказывается в ФИФА не далеко от нас ушли... Как можно было давать проведение ЧМ в стране, у которой нет дипломатических отношений с каким - либого государством, чьи футболисты могут попасть на финал? Этим футболистам, по закону этой страны, просто не выдадут виз... И федерация Индонезии попадает под драконовские санкции от общественной организации,которая возомнила себя выше ООН... Бред собачий... Инфантино как и Блаттер,закончит плохо...