Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 29 березня 2023, 18:19
533
0

Луїс ЕНРІКЕ: «У професійному футболі ти не можеш подобатися всім»

Екснаставник збірної Іспанії перервав обітницю мовчання

| Оновлено 29 березня 2023, 18:19
533
0
Луїс ЕНРІКЕ: «У професійному футболі ти не можеш подобатися всім»
Getty Images/Global Images Ukraine. Луїс Енріке

Колишній головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке дав перше інтерв'ю після відходу з команди після завершення її виступів на чемпіонаті світу 2022 року. Іспанці у Катарі, нагадаємо, завершили боротьбу на стадії 1/8 фіналу, програвши команді Марокко у серії пенальті.

«З того часу, як закінчився чемпіонат світу, я не читав ані іспанської преси, ані дивився що-небудь іспанське в інтернеті, тільки англомовну пресу і більше нічого.

Коли ти поринаєш у професійний футбол, ти не можеш подобатися всім. Коли ти тренер, ти контролюєш інформацію набагато більше, ніж журналіст чи вболівальник. Ти маєш приймати рішення та робити результати. Залежно від результатів ти матимеш ту чи іншу угоду, справедливу чи несправедливу. Я знаю, що я маю робити і що я хочу робити.

Я мав пропозиції від збірної, але не від команд. Я не виключаю цього. Я маю прийняти дуже і дуже сильну команду. Декілька команд шукають тренера. Я не думаю, що мій профіль тренера для такої команди, як збірна Бразилії. У цю команду потрібний інший профіль тренера, ніж мій. Ніхто із Бразилії не зв'язувався зі мною. Я хотів би тренувати команду, яка може вигравати титули та трофеї. Можливо, через п'ять чи десять років я тренуватиму «Спортінг» Хіхон. Але тренувати його буде дуже складно», – зізнався Луїс Енріке.

Раніше повідомлялося, що Луїс Енріке чекає на пропозицію від лондонського «Челсі».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.