Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 26 березня 2023, 13:32
7726
3

Жіноча збірна України з біатлону отримає новий тренерський штаб

Олександр Кравченко залишить свою посаду

| Оновлено 26 березня 2023, 13:32
7726
3
Жіноча збірна України з біатлону отримає новий тренерський штаб
Aspen Institute Kyiv. Іван Крулько

Президент федерації України з біатлону Іван Крулько розповів, що жіноча збірна матиме новий тренерський штаб на сезон 2023/24 Кубку світу.

«Стосовно жіночої команди, то в нас буде новий тренерський штаб. Але по прізвищах ми оголосимо після засідання тренерської ради та президії Федерації біатлону України, яка повинна ці рішення затвердити. Буде некоректно оголошувати до цього, але в жіночій команді планується по складу омолодження і по тренерах будуть зміни. Це будуть вітчизняні спеціалісти. Президія ФБУ має відбутися в першій половині квітня», – сказав очільник федерації біатлону України.

Відзначимо, що Україна у березні 2022 року змінила старшого тренера жіночої команди. Урош Велепець, який працював з жіночою збірною в олімпійський сезон 2021/22, залишив цю посаду та увійшов до тренерського штабу чоловічої команди Німеччини.

Замість Велепця жіночу збірну України очолив Олександр Кравченко, який перед цим був помічником словенського фахівця, а також персональним тренером біатлоністки Олени Білосюк.

Оцініть матеріал
(51)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
valerafan1
Від заміни тренерів нічого не зміниться. Немає резерву.
Иван Качура
Кожен сезон міняють тренерів, невже важко дати тренерам шанс, як Санітрі, у хлопців добре проходить зміна поколінь, виявляється його молодь може стріляти влучно і терпіти на трасі, заробляючи важливі балли в кубок націй.