Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 березня 2023, 13:45
3222
0

ВІДЕО. Передматчеве тренування збірної України на Уемблі

Синьо-жовті відпрацювали елементи ігрової схеми на матч проти Англії

| Оновлено 26 березня 2023, 13:45
3222
0
ВІДЕО. Передматчеве тренування збірної України на Уемблі
УАФ

Ввечері 25 березня національна команда України провела офіційне тренування на полі лондонського стадіону «Уемблі» напередодні матчу кваліфікації Євро-2024 против збірної Англії.

Вперше за цей тиждень під час заняття на поле не впало ані краплини дощу. А розпочався дощ в той час, коли синьо-жовті залишали легендарну арену, і, за прогнозом, триватиме до обіду. Під час гри опадів не буде, зате ввечері в Лондоні очікується поривчастий вітер.

У передігровому занятті взяли участь усі 25 гравці, присутні в таборі головної команди країни, включно з Андрієм Ярмоленком, який працював у загальній групі. Після розминки та квадратів синьо-жовті відпрацювали елементи ігрової схеми, обраної тренерським штабом на матч.

Для більшості гравців національної збірної це заняття на легендарній арені, збудованій 2007 року на місці старого «Уемблі», що був зведений 1923-го і знесений 2003-го, стало дебютним. У попередньому поєдинку України з Англією на цьому стадіоні, у вересні 2012 року, зіграли троє з присутніх нині в таборі синьо-жовтих – в. о. головного тренера Руслан Ротань, Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка (Тарас Степаненко залишився в запасі). Водночас рекордсменом збірної України за кількістю виступів на «Уемблі» є Олександр Зінченко, який провів тут 7 ігор на клубному рівні!

26 березня буде нова гра та нова історія, яку напишуть збірні України та Англії. Українська команда перебуває в бойовому настрої, що підтверджують футболісти. Гравці готуються до важкого матчу, розуміючи, який тиск будуть чинити господарі: на поєдинку будуть присутні 87 тисяч уболівальників, 4,5 тисячі з яких – українці. Підтримка кожного земляка – на місці баталії, в Україні чи будь-де у світі — надзвичайно важлива для синьо-жовтих, тож вони будуть прагнути докласти всіх зусиль для вдалого старту у кваліфікаційній кампанії Євро-2024.

ВІДЕО. Передматчеве тренування збірної України на Уемблі

ФОТО. Передматчеве тренування збірної України на Уемблі

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

У Луніна 8 трофеїв. Хто найтитулованіший гравець в історії Реала?
Футбол | 05 травня 2024, 00:44 3
У Луніна 8 трофеїв. Хто найтитулованіший гравець в історії Реала?

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.