Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 березня 2023, 21:52
1759
0

Ірландія – Франція. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 27 березня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 27 березня 2023, 21:52
1759
0
Ірландія – Франція. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

27 березня на «Авіві» пройде матч 2-го туру відбору на чемпіонат Європи з футболу, в якому Ірландія зустрінеться з Францією. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Ірландія

Збірна загалом розглядається як середняк європейського футболу. На те, щоб пробиватися на континентальні турніри, у них нещодавно сил вистачало. Але на Євро-2020 вже не пробилися, а у кваліфікації на чемпіонат світу вже давно не було успіхів – не став винятком і останній цикл. Та й у Лізі Націй «ейре» були слабшими і за Шотландію, і за Україну. Але при цьому вдома змогли розгромити «горців» – майбутнього тріумфатора квартету з рахунком 3:0. Це загалом домашня команда. У 2023 році ірландці пропустили 1-й тур. Але використали час з толком, зігравши ще в середу на цій же арені з Латвією товариський матч. Там підопічні Стівена Кенні виграли, але в несподівано яскравому матчі: втратили перевагу у 2 м'ячі, але все-таки залишили останнє слово за собою.

Франція

Команда до останнього боролася за те, щоб зберегти статус чемпіона світу. Фінальний поєдинок у Катарі запам'ятається надовго – це було видовищно та драматично. «Галльські півні» змогли відігратися з 0:2 в основний час і оформили 3:3 за рахунок пенальті на 118-й хвилині. Але, по-перше, останній яскравий сейв зробив Мартінес на 120+, відбивши удар в упор Коло-Муані. А потім Еміліано виграв чергову для себе та своєї збірної післяматчеву серію пенальті. У будь-якому випадку, починається новий цикл - все ще з Дешамом, але вже без Льоріса і Варана (і Бензема, що пішов зі скандалом), і на тлі нової хвилі травм. У четвер «ле бле» приймали іншого лідера групи – Нідерланди - і без проблем розгромили їх 4:0, забивши тричі ще до перерви.

Статистика особистих зустрічей

Франція виграла 4 із 5 матчів. Єдиний раз Ірландія перемогла вдома в 2009 році, у поєдинку-відповіді плей-оф на чемпіонат світу. Тоді в екстра-таймі зі скандалом забили гості – суддя не помітив, що Анрі підіграв рукою.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що гості сильніші, і набагато. Ставимо на перемогу французів при форі -1 гол із коефіцієнтом - 1,90.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.