Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
1476
3

Томас ТУХЕЛЬ: «У Баварії – одна з найталановитіших команд у Європі»

Тренер «Баварії» – про своє призначення

Томас ТУХЕЛЬ: «У Баварії – одна з найталановитіших команд у Європі»
ФК Баварія

Сьогодні «Баварія» провела офіційну презентацію нового головного тренера команди Томаса Тухеля. Німецький фахівець прокоментував своє призначення:

«Коли підписуєш контракт із «Баварією», це велика честь. Я висловлюю подяку за довіру Оліверу Кану, Хасану Саліхаміджичу, Герберту Хайнеру та Улі Хенессу.

Навіть якщо ти якийсь час попрацюєш за кордоном, ти ще більше усвідомлюєш важливість «Баварії». ДНК клубу – це робота. У «Баварії» головне – перемоги, а також те, в який спосіб вони були досягнуті.

Ця команда – одна з найталановитіших і найкращих у Європі. Я з великим нетерпінням чекаю можливості попрацювати з цією командою».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VK-Sport
У Баварії зараз топовий склад. Мати в нападі таких майстрів як Мане, Сане, Гнабрі, Коман + суперталановитий Мусіала. Ще й нестаріючий Мюллер. Команда не пропустила жодного м"яча від Мессі з Мбаппе за 2 гри. Ман Сіті з Холландом мабуть АУТ!
antt
Талановита команда  це цікаво сказано. Вона талановита сама собі, чи тими гравцями що зараз є?! Чи що він мав на увазі.. Чи сказав і  не дуже обдумав. Це що одна з кращих чи може і  краща це всім відомо!
luceorius
 З-під одного Дамоклового меча під другий. Цікаво. Добре, що мав понад рік відпочинку.