Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 березня 2023, 14:21
5341
22

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Алієв цікавіший, ніж Зінченко. У нього поставлений удар»

Фахівець зазначив головний мінус захисника «Арсенала»

| Оновлено 25 березня 2023, 14:21
5341
22
Віктор ЛЕОНЕНКО: «Алієв цікавіший, ніж Зінченко. У нього поставлений удар»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Відомий футбольний експерт Віктор Леоненко поділився думкою, на якій позиції гравець збірної України та лондонського «Арсенала» Олександр Зінченко діє краще.

«Зрозуміло, що йому краще грати в півзахисті, в атаці Зінченко крутий, але проблема полягає в тому, що він не вміє відбирати. Він – як Алієв, який теж хороший футболіст, але відбирати не вмів.

Хто мені більше імпонує: Алієв у найкращі роки чи Зінченко зараз? Вони обидва технічні, але в Алієва поставлений удар, тому він уже цікавіший. А так, вони обидва хороші футболісти», – сказав Леоненко.

У цьому сезону 26-річний Зінченко у складі «Арсенала» провів 27 матчів у всіх турнірах, в яких він забив один м'яч і зробив два асисти.

Під час ігрової кар'єри Алієв виступав за «Динамо», «Локомотив», «Анжі», «Дніпро», запорізький «Металург» та «Тараз». У складі київської команди провів 134 матчі, забив 30 м'ячів та зробив 28 асистів.

За збірну України Алієв відіграв 28 поєдинків та забив шість м'ячів.

Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
У Алиева убогая спортивная карьера в отличии от Зинченко, у Леоненко крыша поехала окончательно, хорошо поставленный удар немножко продлил маленький успешный отрезок карьеры Алиева
Макс Максов
Алієв цікавіший, ніж Зінченко... З ним і випити можна, і поговорити по душам!)
Sher15
Ватник нарочно унижает Зинченко .злится что того хвалят 
GloryUkraine
 Хотів написати, що Зіна не бухає, то він тому і не цікавий Вітьку, а тут майже кожен комент про це.😂😂😂
Sher15
Разве можно вполне серьезно воспринимать что может говорить Леоненко ? Это недалёкий неразвитый балабол .русская вата из Тюмени .недоразвитый организм ненавидящий все украинское 
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Не успел поймать тот момент когда известный котячий эксперт переобулся.
Вроде ж про Зину он рассказывал, что его доля - это вечно скитаться по арендам. А Алиева он вообще не считал футболистом, так как имеет только сильный удар, а для футболиста этого мало.
Шо случилось с Витей? Откуда такие перемены? 
Віталій Ткачук
Напевно десь з Алієвим піваса попили).
Умник
А почему бы не представить такую картину: "Леоненко берет деньги для очернения Александра Зинченко".
Sunrise
"Не умеет отбирать"... Ну всё просто - Леоненко даже не напрягался смотреть матчи Арсенала.
Александр Пышненко
Здесь что-то не то. Не может же человек, находясь при своей памяти, такое нести. Скорее всего: сидели, бухали с Леоненко, и, вдруг, Остапа понесло. Этот бред, вкратце, зафиксировали. Так родилась сенсация для спорт уа. В такое, легко, поверю.
DK1961
После шестой бутылки С АЛИЕВЫМ коты сказали алкалеоненко, что его собутыльник - лучший. после седьмой - говорить было некому...
BekXan
Не наливайте Віті ,йому треба вийти ,
Tasha19
Та в Зіни нормальний відсоток відборів, що в МС був, що в Арсеналі,  що в збірній. Тому оце не вміє відбирати, така ж маячня, як паси назад)) колив Зіни один з кращих показників по передачах у фінальну третину поля)
aspol
Витя. твои тупые рассуждения не интеоесуют никого, кроме твоих котов
Sher15
Любопытно куда пойдет Леоненко молиться и слушать призывы убивать украинцев ведь 29 марта полностью освобождают лавру от русских священников и каплычку на десятинной суд приказал снести .Украинофобы Леоненко и Ломаченко в шоке 
Выталкиватель парашутистов
Админы, у меня к Вам огромная просьба - поставьте к материалу о Зинченко хоть одну фотографию, где у него зарытый рот... Сколько не не перелопатил интернет, но так и не нашел нормального фото , везде у него рот на распашку, складывается впечатление, что он даун... Или это делается специально, чтобы опорочить нашего гения футбола? А Леоненко немного прав, футболисты с узкой специализацией (принял-отдал) уже не в тренде.