Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 25 березня 2023, 01:47
2941
12

Новини збірної України: Ярмоленко і Сидорчук повернулися до загальної групи

Збірна України готується до матчу відбору Євро-2024

| Оновлено 25 березня 2023, 01:47
2941
12
Новини збірної України: Ярмоленко і Сидорчук повернулися до загальної групи
УАФ

УАФ повідомила про те, що хавбек Сергій Сидорчук та вінгер Андрій Ярмоленко повернулися до загальної групи збірної України та готуються до матчу відбору Євро-2024 проти Англії.

Сидорчук пропустив контрольний матч з «Брентфордом» через хворобу, а Ярмоленко відновлювався після травми. Разом з усіма працював і Олександр Зінченко, якому вчора дали відпочити.

Ранок у таборі збірної України розпочався з привітань. Півзахисник Віктор Циганков цього тижня став батьком, тож збірники привітали його з народженням первістка.

Після тактичної роботи тренери запропонували підопічним емоційно-відновлювальні вправи. Усю команду було розділено на чотири групи по шість гравців, які змагалися між собою у швидкості проходження етапів своєрідної естафети. Усім членам кожної команди слід було влучити м’ячем з 11-ти метрів у поперечину, поцілити в маленькі ворота, закрутити м’яч із лицьової лінії у ворота повітрям, руками закинути м’яч у кошик і головою влучити у невеликий трикутник на газоні. Команда, яка прийшла до фінішу останньою, отримувала покарання у вигляді футбольного обстрілу від решти колективу.

Учора хлопці почали дивитися матч Італія — Англія в автобусі — на шляху зі стадіону до готелю, а завершили за вечерею. А вже завтра — заключний день підготовки до стартового поєдинку кваліфікації на «Вемблі».

Українці розпочнуть передматчеве тренування на славнозвісній арені о 18.00 за місцевим часом. На півгодини раніше в. о. головного тренера збірної України Руслан Ротань та один із гравців команди зустрінуться в конференц-залі «Вемблі» з представниками ЗМІ.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 3
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

Анчелотті анонсував кабмек Куртуа і розповів, у якій грі він може зіграти
Футбол | 25 квітня 2024, 13:49 0
Анчелотті анонсував кабмек Куртуа і розповів, у якій грі він може зіграти

Бельгійський воротар може скоро повернутися на поле

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Мене звати Володимир, і я на цьому сайті з 2017 року. Весь цей час я вболівав за свою улюблену команду Шахтар, а у єврокубках - за всі українські клуби. Щиро підтримував збірні України - національну, молодіжну, юнацьку. Активно коментував, дискутував, сперечався, тролив, підколював, наривався на попередження і бани...Але, на жаль, все колись закінчується. Закінчується все і для мене. Нещодавно в Полтавській обласній клінічній лікарні мені діагностували невиліковну хворобу. І залишилося мені небагато...Я щиро дякую усім вам за проведений час, за змістовні і не дуже дискусії, за вболівання і переживання, за відданість улюбленій справі. Не тримаю зла на опонентів і бажаю усім добра. Дуже хочу, щоб Україна здобула Перемогу і український спорт і футбол зокрема відродилися і досягли європейського рівня. А провідні наші клуби вибороли єврокубкові трофеї.Вибачайте, якщо когось ненароком образив. Усім найціннішого - здоров'я. Все буде Україна!