Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 березня 2023, 03:52
1269
0

Мальта – Італія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 26 березня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 27 березня 2023, 03:52
1269
0
Мальта – Італія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

26 березня на «Та'Калі Нешнел Стедіум» пройде матч 2-го туру відбору на чемпіонат Європи з футболу, в якому Мальта зустрінеться з Італією. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Мальта

Збірна вважається однією з найслабших серед європейських національних команд - як і більшість тих, хто представляє невеликі країни. Періодично вдавалося дивувати суперників, із Кіпром у відборі на чемпіонат світу навіть набрали 4 очки, та й зі Словаччиною зіграли 2:2. Але в минулорічному розіграші Ліги Націй, граючи в найслабшому дивізіоні, іоаніти змогли двічі обіграти Сан-Марино, 2:0 та 1:0. Але при цьому вони нічого не змогли протиставити Естонії, двічі поступившись 1:2. І лише непогані осінні товариські матчі (2:1 з Ізраїлем, 2:2 з Грецією) викликали оптимізм. З Північною Македонією протрималися у четвер на нуль понад годину. Але врешті-решт господарі змогли оформити перемогу з рахунком 2:1.

Італія

Команда вимушено відпочивала наприкінці минулого календарного року. Вона примудрилася повторно пропустити чемпіонат світу. Причому рік тому програли на своєму полі у плей-оф македонцям. З іншого боку, є й чималі здобутки у Скуадри Адзурри за Роберто Манчіні. Насамперед, це тріумф на минулому Євро, причому золото було взято більш ніж заслужено, зрештою у фіналі обіграли Англію, хай і по пенальті. Та й минулого року, у Лізі Націй, хай і не без проблем, але виграли групу, де були у супротивниках Угорщина, Німеччина та Англія. З тими ж британцями грали у Неаполі у 1-му турі нинішнього відбору. Там провалили 1-й тайм, пропустивши двічі – а могли й більше. Але після перерви могли відігратися, щоправда, зрештою поступившись 1:2.

Статистика особистих зустрічей

Тут все просто – всі 8 очних поєдинків були виграні Італією. Щоправда, обидва останні матчі, у відборі до Євро-2016, закінчилися мінімальними перемогами, по 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори не сумніваються, що Італія влаштує розгром. Але сил із Англією витратили чимало, та й в атаці в результаті доводиться ставити новачка з Аргентини. Ставимо на тотал менше 3,5 голів з коефіцієнтом – 1,71.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Роналду розплакався на полі після незабитого пенальті на Євро-2024
Футбол | 02 липня 2024, 00:25 8
ФОТО. Роналду розплакався на полі після незабитого пенальті на Євро-2024

Ян Облак врятував збірну Словенії від пропущеного голу у матчі 1/8 фіналу

Хто зіграє у складі збірної України на Олімпіаді у Парижі?
Олімпійські ігри | 01 липня 2024, 14:20 27
Хто зіграє у складі збірної України на Олімпіаді у Парижі?

Блогер Sport.ua Сергій Тищенко вважає, що Руслан Ротань повезе на Олімпіаду конкурентну команду

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.