Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 березня 2023, 01:14
50553
15

ВІДЕО. Злочини Поворознюка: хто його кришує. Інтерв'ю режисера Гордону

Сергій Андрусенко дав інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону

| Оновлено 25 березня 2023, 01:14
50553
15
ВІДЕО. Злочини Поворознюка: хто його кришує. Інтерв'ю режисера Гордону
YouTube. Гордон і Андрусенко

Журналіст та режисер Сергій Андрусенко дав інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Головною темою інтерв'ю Дмитра Гордона з Андрусенком стала діяльність українського бізнесмена, президента футбольного клубу «Інгулець» Олександра Поворознюка. Андрусенко, як і Поворознюк, мешкає у селищі Петрове Кіровоградської області.

В інтерв'ю Андрусенко розповів про злочини Поворознюка, про замовні вбивства, в яких той підозрюється, рейдерство, шахрайство та фальшиву благодійність.

Сергій Андрусенко: «Він працює в одному напрямку – на збагачення. Обдурити, принизити. Я це бачу. Усі від нього відходять, тікають, лякаються. Бо як попадуть – не виберуться».

ВІДЕО на YouTube:

Оцініть матеріал
(279)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 2
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Хватит уже этих бестолковых интервью. Паворознюк тоже может кого то пригласить и тот так же будет полтора часа обливать помоями только уже Гордона. 
Где п лять обещанный суд, решетка и посадка Попорознюка в ближайшие сроки? Зачем нам эта показуха балабольская? Тупо пиарит себя после того поджав хвост пулей (даже гиперзвуковой ракетой) сбежал с Киева в начале войны. Рейтинги у чувака сильно упали, теперь нужна шумиха вокруг его имени.
Выталкиватель парашутистов
Со всей этой истории я понят одно - у этого борова с криминальным и сегодняшним прошлым очень сильная крыша в ОП и МВД. Кто там его и за какие деньги крышует - не нашего ума дело, есть НАБУ, СБУ и другие органы, которые должны сажать на нары таких особей. Потому этот ублюдок так нагло себя ведет. Гордону он не по зубам, 100%. А вот этому Андрусенко надо нанимать охрану, я очень беспокоюсь за его жизнь, и не без оснований. Бандиты таких интервью не прощают. Или они займутся им, или натравят на него ментов или СБУ, потом найдут повешенным в лесопосадке...
Виктор Алтухов
Скорее всего, Паровознюк и Гордон стоят друг друга и у обоих рыльце в пушку. Плохо то, что это выносится на суд читателей тут. 
Nick.Grabowski
Ахметов - один з лідерів Партії Регіонів.
Колєсніков (соратник Ахметова) - один з керівників сепаратизму в Україні з 2004 до 2022 року. З'їзд в Сєвєродонецьку 2004 року.
Янукович (соратник Ахметова, Колєснікова) - тут все зрозуміло.
Гордон - ведучий суспільних програм на телеканалі Ахметова. За інформацію, що гуляє в інтернеті, після початку повномасштабної фази користувався літаком Ахметова в приватних, сімейних цілях. Гордон - друг Кобзона, який регулярно провідував бурятів (представників російського міра) в ДНР госпіталях.
Телеканали Ахметова називалися - Україна та Україна24. Унікальний цинізм та вищий рівень лицемірства. За 31+ рік самостійності України Ахметов не дав жодного інтерв'ю українською мовою, хоча свого часу був депутатом Верховної Ради України. 
OdessaMaMa
Как по мне два ублюдка поделить хрен не могут. А на самом деле что то быдлан, что то.У нас в стране таких бизнесменов как Поворлзнюк каждый тритий, Гордон ещё та проститутка.
К сожалению эти два урода только позорят страну.
ss2000
Найдіть мені будь якого Українського багатія з незаплямованою репутацією . Ця влада породжує корупцію і злочини . І у "регіонах" і у "батківщині" і у "слузі народу" більшість повинна сидіти за гратами . В нашій країні якщо чесний то бідний , і нічого немаешь.
Vbolivalnyk-Peter
Це якийсь повний трешняк. Двоє "обіжених" розмовляють про місцевого олігарха... Один - підстилка Регіон-ОПСЖ блоку, який намагається всіма можливими способами показати який він типу патріот.. Інший - журналіст- невдаха, який з одного боку ніби і якісь звання та чини має, а з іншого - ображений на життя, що далі районної газети чи радіо не вдалося просунутися... Це ж як Гордон взагалі його нарив та скільки йому "відкашляв"?
Валерий Петренко
Не тебе,ахметовская шавка и флюгер,а по сути зрадник,судить патриота поворознюка!