Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 24 березня 2023, 05:29
22390
24

Тайсон Ф'ЮРІ: «Усик, ти гидкий та малий щур»

Британець дозволив собі черговий мерзенний спіч на адресу українського чемпіона

| Оновлено 24 березня 2023, 05:29
22390
24
Тайсон Ф'ЮРІ: «Усик, ти гидкий та малий щур»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі

Володар титулу WBC у суперважкому дивізіоні Тайсон Ф'юрі поділився відео зі своїм зверненням до чемпіона світу у хевівійті за версіями WBA, WBO, IBO та IBF українця Олександра Усика.

Всі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Усик – ти маленький говнюк, маленький шматок лайна, болотноокий із діркою між зубами, гидкий та малий щур. Ти слизький у####к, намагався цілий тиждень втекти від мене, просив про реванш як маленька дівчинка.

Ти отримав свій реванш, а потім не захотів битися, лайнове сцикло. Завжди знав, що ця п###а ніколи не була достатньо мужньою, щоб зіткнутися із Циганським королем, ніколи в житті. Ти маленький гівнюк. Ти маленький 90-кілограмовий боягуз. Ти маленький шматок лайна, маленький щур. Вся ваша команда знає про це, всі юристи мають повну інформацію. Ти, маленький бридкий сучий син.

Борися тепер із Дюбуа у «Коппер-Боксі», малий шматок лайна. Завжди знай, що ти і схожі на тебе ніколи не лізьте до Циганського короля. Ти маленький боягузливий шматок лайна», – заявив Ф'юрі.

Джерело Instagram
Оцініть матеріал
(366)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Облако2
Ф'юрі, такого підара як ти не бачив бокс за всю історію, який ти на хрен циганський король, сциклива пузата шавка, не забув як від реванша з Клічко тікав, нервовий стрес, очко жим-жим, не можна таких гоблінів в до рингу підпускати.
vitaha33
Циган, злізай з наркоти, скоро грошей не буде, щоб її купляти
vlad325
Ф'юрі не циганський барон, а ЦИГАНСЬКА КОРОЛЕВА!!!
Виктор Грунский
Такого чмошніка й жадібної жирної довгорукої свинюки як Фюрі бокс з роду віку не бачив!Він боїться Усика,бо знає що Сашко йому печінки повідбиває,тому й начав колотити гімно в бочці й обливати всіх кого бачить і чує!Фюрі ти не циганський король а звичайнісінький британський торчок!Ганьба Фюрі!Слава Україні -Героям Слава!Слава Нації -смерть ворогам!
Viking PVF
Гидотне, циганське ладно...
IronValdemar
фюрі гидке сцикло. Хай прибере зі свого імені "Тайсон", бо він його не достойний.
Kapitan
Фюрі,ти гидке,пузате,сцикливе,гамнисте створіння.Твоя жадібність не має меж.Ти здатний їсти лайно,щоб урвати зайвий мільйон.Який ти, нахрен,англієць?Англійці-виховані,мужні джентльмени.А ти- циганське недорозуміння, повне пихи,зарозумілості і лайна.Я викликаю тебе на бій, і ти не протримаєшся проти мене і трьох раундів,а з повними штанами злетиш з рингу. Пузата каліка з кривими  худенькими ніжками, як у таракана...
Макс Максов
Жадібний сцикуняра, тобі тепер навіть твої фани не вірять!
BARA.bass
Фьюри идиот, неужели он думает что ему кто-то верит о том что Усик сдал заднюю.
Усик шёл на 30\70 в распределении гонорара, чтобы состоялся этот бой, хотя все акулы бокса высказались что это не правильно.
А Фьюри не договорился с Джошуа по деньгам, хотя перед этим кричал что готов драться с ним бесплатно, лишь бы бой состоялся. Так и в бою с Усиком, прыгал с Х.. Я на Х..Й, не знал что придумать что бы соскочить с боя, вот терпение Усика и лопнуло. САНЯ с Джошуа замутили 2-а боя, один из них реванш, всё прошло без проблем. А у Цыгана всё не слава богу, цены карова себе не сложить, пузо ссыкливое.
an52
У розумінні Цигана Усік повинен був битися безплатно - от тоді б довів, що дійсно хоче бою!
Oleksandr Kelym
Усик - якщо ти після цих образливих слів вийдеш у ринг із циганським ублюдком - ти будеш таке саме гівно, як і Фьюрі ! Ти вже достатньо наївся від нього принижень для всієї української нації - будь же мужиком, ПОШЛИ ЙОГО НА  .УЙ !І якщо ти козак - без вибачень ід Фьюрі ЖОДНИХ ПЕРЕГОВОРІВ ІЗ ЦИМ ЦИГАНСЬКИМ РАКЛОМ !
Бензар Євген
От і кажу ж, що зараз ця потвора почне озвучувати лайнотексти, якими після власноручного зриву бою буде робити саме з Усика боягуза! Думаю що стратегія перемовин з варіантами А, Б, В і т.і. була прописана та прорахована найнятою Фьюрі командою професіоналів! Дуже брудна піар робота, дуже мерзенна, гидка але на жаль вона у випадку Фьюрі живе та перемагає! Фьюрі не жалкує мабуть грошей на оплату праці таких говнюків і буде виглядати таким собі безстрашним мачо якого саме Усик злякався! Не треба команді Усика у таких підкилимних забавах розраховувати тільки на свій розум та вміння! 
Pedro
Болотноокий з діркою між зубами
А хто мадонну переспівав "Америкен пай" - після реваншу з Вайлдером у якої та сама дірка
Sukiyaki
150-килограммовое пузо спетляло от боя  со средневесом. Хитровые6анный цыган на минуту представил  прое6 по очкам на Уэмбли и решил остаться "при своих".)
Ай нэнэ, да хоть 90 на 10 )) 
Lesovij7
Это просто слова, все равно бой состоится, просто бабла мало, вот цыган шоу и устраивает. На самом деле он сам понимает что Усик ему достойный соперник. 
rozalievka
Фьри хоть и идиот!! Но может на самом деле наш Сашка испугался.. 
batters
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил