Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Польща
| Оновлено 22 березня 2023, 23:56
1052
1

Володимир КОСТЕВИЧ: «Мірча Луческу на мене не розраховував»

Український захисник перейшов із «Динамо» до польського клубу «Варта» Познань

| Оновлено 22 березня 2023, 23:56
1052
1
Володимир КОСТЕВИЧ: «Мірча Луческу на мене не розраховував»
ФК Варта Познань. Володимир Костевич

Український захисник Володимир Костевич розповів, чому перейшов із київського «Динамо» до польського клубу «Варта» Познань:

«Я дуже радий, що підписав контракт із «Вартою» Познань. Я вже так сильно скучив за грою, що не можу дочекатися повернення на поле.

На жаль, головний тренер «Динамо» Мірча Луческу не надто на мене розраховував. Були й травми, але останнім часом я не відпочивав, багато тренувався та чекав свого шансу.

З першого тренування з «Вартою» у мене склалося враження, що я вже кілька років у цій команді. Насправді, я відразу потрапив у команду і почував себе тут дуже добре. Співпраця з гравцями та тренерським штабом була відмінною від самого початку.

Я постараюся дати команді багато якості та динаміки на фланзі. Вважаю, після моїх навісів у партнерів по команді буде багато шансів забити. Усі, хто мене знає, знають, що я не втомлюся грати».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nick.Grabowski
Костевич має зрозуміти, що "відмова ДК або ШД" - це в більшості випадків посмішка долі, а не проблема. В  такого гравця (якого забракувало ДК / ШД) з'являється можливість (за умови наявності в нього професійних амбіцій та високого рівня працелюбності) побудувати футбольну кар'єру десь в цивілізованій державі з нормальним, більш-менш чесним футболом. І з часом вирости навіть в гравця топ-ліги.