Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
14831
3

Менеджер Усика: «Ф'юрі забув, що у Сашка три пояси, а в нього лише один»

Егіс Клімас упевнений, що британець просто не хоче битися

Менеджер Усика: «Ф'юрі забув, що у Сашка три пояси, а в нього лише один»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Менеджер Олександра Усика Егіс Клімас вважає, що Тайсон Ф'юрі взагалі не збирався проводити бій проти українця, тож сторони не домовилися.

«Не хочу вдаватися до подробиць, але скажу, що якщо боксер не хоче проводити бій, то він виставляє нереальні вимоги і знає, що бій не відбудеться. Вони просто забули, що у Усика більшість титулів суперважкої ваги, а у Ф'юрі лише один».

«Вони заявляють, що Ф'юрі буде обличчям цього бою, але нехай подивитися продажі pay-per-view на бої Ф'юрі проти Чісори і Усика проти Чісори», – сказав Клімас.

Раніше планувалося, що бій відбудеться 29 квітня. Якщо сторони не домовляться, то Усику доведеться проводити обов'язковий захист проти Даніеля Дюбуа.

Оцініть матеріал
(156)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Борис Велев
Никаких,  ни  финансовых,  ни  моральных  уступок...закрывайте  тему  с   Фьюри  и двигайтесь  дальше.  Век  боксера  не  такой  долгий, чтобы  тратить  его  на  РАСПРИ...Усика  ждет  Дюбуа,  а Тайсон, как  закончит   среднюю   школу,  найдет  с  кем  "подраться".  Пусть нас, болельщиков,  это  уже  не  волнует.  Если  кто-то  и  не  будет, первое  время,  спать,  так  это  промоутер  Фьюри.  Здоровья  всем  и  мира. Остальное  все  будет.